Een Huistelefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Huistelefoon Instellen
Een Huistelefoon Instellen

Video: Een Huistelefoon Instellen

Video: Een Huistelefoon Instellen
Video: Free Home Phone (US Only, OBi200 Setup) 2024, Mei
Anonim

Het aansluiten van uw huistelefoon is eenvoudig genoeg en niet veel gedoe. Als u besluit om een kleine werkassistent bij u thuis te 'nemen' en alleen een manier is om met familie en vrienden te communiceren, hoeft u alleen maar een paar eenvoudige stappen te kennen die moeten worden gevolgd om hem in uw appartement te laten verschijnen.

Een huistelefoon instellen
Een huistelefoon instellen

instructies:

Stap 1

Kijk bij welke provider je huis is aangesloten. U zult zeker geen problemen hebben om verbinding te maken met de provider die al in uw ingang bestaat.

Stap 2

Neem contact op met het klantenondersteuningscentrum als u niet tevreden bent met de ter plaatse geïnstalleerde provider. Zoek uit of het mogelijk is om een persoonlijke telefoonkabel naar uw appartement te laten lopen en vraag, indien mogelijk, naar de geschatte kosten. Zorg ervoor dat het voordelig en handig voor u is in het eindresultaat.

Stap 3

Schrijf een verklaring om een huistelefoon in te stellen bij de klantenservice van het door jou gekozen bedrijf. Het kan zijn dat je bij de aanvraag wat informatie uit je paspoort nodig hebt, dus neem dit document zeker mee. Sommige organisaties bieden nu aan om een online aanvraag in te dienen via mobiele telefoon of internet. Als je de kans hebt, kun je tijd besparen op de wandeling naar het centrum.

Stap 4

Onderteken een contract voor de levering van telefoondiensten met het bedrijf. Lees de voorwaarden van de overeenkomst aandachtig, wees niet lui om elk punt te controleren om onaangename gevolgen te voorkomen.

Stap 5

Sluit eventueel een aanvullende overeenkomst over gespreide betaling voor de telefoonaansluiting.

Stap 6

Wacht op de oproep. Doorgaans duurt de verwerking van bestellingen drie tot vijf werkdagen. Gedurende deze tijd zal de operator contact met u opnemen en met u plannen wanneer de masters het meest geschikt zijn om de kabel aan te sluiten en te geleiden.

Stap 7

Wacht op de komst van de meester en in minder dan een uur ben je klaar om te communiceren!

Aanbevolen: