Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Controleren
Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Controleren

Video: Hoe U Uw Telefoonmodel Kunt Controleren
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd is er op de markt voor mobiele telefoons een toename van de vraag, wat leidt tot een toename van het aantal voorstellen. Met de toename van de productie van mobiele apparaten is er enige verwarring ontstaan in de modellen. In een korte periode van zes maanden kunnen er meerdere typen van één telefoonmodel op de markt verschijnen. Om het telefoonmodel nauwkeurig te bepalen, moet u deze modellen persoonlijk kennen, of weten hoe u een specifiek model kunt bepalen.

Hoe u uw telefoonmodel kunt controleren
Hoe u uw telefoonmodel kunt controleren

Noodzakelijk

Bepaling van het telefoonmodel

instructies:

Stap 1

Allereerst kan het model van een nieuwe of recent gekochte telefoon gebaseerd zijn op verschillende criteria:

- telefooncel - de doos zal altijd informatie bevatten over wat erin zit, of je het nu leuk vindt of niet;

- gebruikershandleiding - hierin staat ook informatie over dit telefoonmodel en een foto van het telefoontoestel;

- batterij of telefoonhoesje - het is gebruikelijk dat een telefoonfabrikant het model op de batterij of op het telefoonhoesje (onder de batterij) aangeeft.

Stap 2

Als het om de een of andere reden niet mogelijk was om het telefoonmodel te achterhalen, kan een individueel telefoonnummer, dat een telefooncode wordt genoemd, u helpen. Om informatie over het telefoonmodel te verkrijgen, moet u de volgende combinatie invoeren op het bureaublad van de telefoon: * # 0000 #. Na het invoeren van het laatste teken verschijnen de naam van de fabrikant en het model van uw telefoon op het scherm.

Stap 3

U kunt het telefoonmodel ook achterhalen met behulp van de telefooncode en internet. Er zit zo'n code (IMEI-code) onder de batterij van elke telefoon. Ook is deze code te vinden na het invoeren van de combinatie * # 06 #. Deze code moet worden ingevoerd op de pagina van de website numberingplans.com: ga naar de site en klik op de link Nummeranalysetools, voer de IMEI-code in het veld IMEI-nummer invoeren hieronder in en klik op de knop Analyseren - op de nieuwe pagina vindt u zie uw telefoonmodel.

Aanbevolen: