Hoe Mobiele E-mail In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiele E-mail In Te Stellen
Hoe Mobiele E-mail In Te Stellen

Video: Hoe Mobiele E-mail In Te Stellen

Video: Hoe Mobiele E-mail In Te Stellen
Video: How To Setup Email On Android Phone | Business email address android 2024, Mei
Anonim

Het is erg handig om een e-mailclient op je mobiele telefoon te hebben, omdat je dan altijd een e-mail kunt versturen of ontvangen. U kunt uw e-mail ook op elk moment controleren, zelfs als u ver van uw computer bent. Om erachter te komen of uw telefoon deze functie ondersteunt, moet u de meegeleverde documentatie raadplegen. Nadat je zeker weet dat je een e-mailclient hebt, moet je deze configureren.

Hoe mobiele e-mail in te stellen
Hoe mobiele e-mail in te stellen

instructies:

Stap 1

Configureer eerst het gprs-internet profiel. Om dit te doen, moet u de ondersteuningsdienst van de operator bellen en de instellingen bestellen.

Vervolgens moet u de e-mailclient configureren. De set benodigde instellingen vindt u in de sectie Parameters.

Stap 2

Configureer uw accountinstellingen.

Geef uw account een naam.

Selecteer het internetprofiel waarmee de verbinding zal plaatsvinden. U moet het profiel selecteren dat is besteld bij de mobiele provider, dat wil zeggen gprs-internet.

Het is noodzakelijk om het protocol te selecteren - POP3, de server van inkomende brieven voor mail.ru - pop.mail.ru, de inkomende poort - 110.

In het item "Encryptie" is het beter om niets te veranderen, laat "Geen encryptie" achter.

Stap 3

Schrijf uw mailboxadres in het veld "Mailbox". Schrijf in het veld Wachtwoord het wachtwoord voor toegang tot uw mailbox. Selecteer vervolgens de inkomende poort voor mail.ru - 25, de uitgaande server smtp.mail.ru. Voer vervolgens het e-mailadres in - wap.mail.ru.

Stap 4

Dan volgen de instellingen: laad alleen de titel of de titel en de tekst; handtekening; van wie; kopie van uitgaand. Deze opties hebben niet veel effect op het verzenden en ontvangen van e-mails, dus ze hoeven niet te worden geconfigureerd.

Stel de periode in voor het controleren van brieven, hoe langer het controle-interval, hoe duurder deze service zal zijn.

Nadat u alle bovenstaande instellingen heeft gemaakt, selecteert u de optie "Ontvangen / verzenden".

Dat is het, nu kun je mobiele mail gaan gebruiken, trouwens, veel operators hebben berichten tot 5 KB groot - buiten het tarief. Vanwege het gemak vervangt e-mail op mobiele telefoons geleidelijk de traditionele sms-berichten.

Aanbevolen: