Hoe Edge-netwerk Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Edge-netwerk Uit Te Schakelen?
Hoe Edge-netwerk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Edge-netwerk Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Edge-netwerk Uit Te Schakelen?
Video: Stop Edge Taking over Internet Explorer - How to Stop Internet Explorer Opening Edge 2024, April
Anonim

De procedure voor het uitschakelen van het Edge-netwerk op verschillende mobiele apparaten wordt op verschillende manieren uitgevoerd, hoewel er nog enkele algemene werkingsprincipes kunnen worden onderscheiden.

Hoe edge-netwerk uit te schakelen?
Hoe edge-netwerk uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Het pictogram met de letter E, of gewoon de letter E, op het bovenpaneel van het mobiele apparaat betekent dat de telefoon zich in het EGPRS-bereik bevindt. De meeste moderne telefoonmodellen ondersteunen verschillende netwerken; de standaard is GSM, hoewel UMTS ook mogelijk is. Het verschijnen van de letter E geeft aan dat het toegangspunt open staat voor de machine, maar geeft niet noodzakelijk aan dat het EGPRS-netwerk wordt gebruikt voor gegevensoverdracht. Zoek uit wat er precies wordt aangegeven in het veld "Toegangspunt" in de telefooninstellingen: de WAP GPRS- of GPRS Internet.nw-waarde impliceert het gebruik van dit specifieke netwerk om informatie over te dragen. In dit geval vertegenwoordigt de letter E alleen het potentiële gebruik van het EGPRS-netwerk.

Stap 2

De eenvoudigste manier om de Edge los te koppelen van het netwerk, zoals aanbevolen door fabrikanten van mobiele apparaten, is door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer aan te zetten. U kunt ook proberen uw telefoon opnieuw op te starten.

Stap 3

Als je zeker weet dat je Android-telefoon de Edge-verbinding gebruikt voor een actieve internetverbinding om te controleren op mogelijke updates, raden sommige forums je aan om de gespecialiseerde servicecode * # 4777 * 8665 # te gebruiken om het menu Attach Mode Settings te openen. Voer de GPRS-detach-opdracht in en start het mobiele apparaat opnieuw op.

Stap 4

Apple deactiveert de GPRS / Edge-dataservice niet expliciet, hoewel deze functie bijvoorbeeld in roaming-omstandigheden te duur kan zijn. Om deze functie uit te schakelen, moet u daarom de tweak gebruiken bij het wijzigen van de APN-instellingen in de iPhone-configuratie. Open hiervoor het menu "Instellingen" op de hoofdpagina van de telefoon en ga naar het item "Algemeen". Vouw de netwerklink uit en selecteer de sectie Edge. Typ een teken. (punt) in de regel "APN-adres" direct na het adres. Deze actie zal ertoe leiden dat wanneer u deze functie probeert te gebruiken, er een bericht verschijnt over de inactiviteit van de geselecteerde service en de onmogelijkheid van gegevensoverdracht.

Aanbevolen: