Hoe De Snelheid Op Een Edge-modem Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Op Een Edge-modem Te Verhogen
Hoe De Snelheid Op Een Edge-modem Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Op Een Edge-modem Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Op Een Edge-modem Te Verhogen
Video: Speed Up Edge | Make it Load Faster | INCREASE DOWNLOADING SPEED of EDGE (2021) 2024, Mei
Anonim

Veel mensen die edge-modems gebruiken om verbinding met internet te maken, zijn niet tevreden met de snelheid van de netwerktoegang. Er zijn methoden om deze snelheid sterk te verhogen.

Hoe de snelheid op een edge-modem te verhogen
Hoe de snelheid op een edge-modem te verhogen

Noodzakelijk

  • - Verkeerscompressor;
  • - Geavanceerde systeemzorg.

instructies:

Stap 1

Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat u snelheden kunt bereiken die de limieten van uw data-abonnement overschrijden. Maar, zoals de praktijk laat zien, ligt de gemiddelde toegangssnelheid beduidend lager dan het vermelde maximum. Probeer tijdens het proces alle toepassingen en services van derden uit te schakelen die uw internetverbinding gebruiken. Open het menu Systeembeheer in het configuratiescherm van de computer.

Stap 2

Ga naar "Diensten". Selecteer om te sorteren op Status. Bekijk alle momenteel actieve services. Bekijk de beschrijvingen voor degenen waarvan u denkt dat ze kunnen worden uitgeschakeld. Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde service en selecteer Eigenschappen. Open het tabblad Algemeen en zoek het item Opstarttype. Activeer daarvoor de parameter "Handmatig". Klik op de knop Stop en sluit dit menu. Volg hetzelfde algoritme voor alle ongebruikte services.

Stap 3

Installeer nu het programma voor verkeerscompressie. Hiermee kunt u minder gegevens verzenden en ontvangen, waardoor de tijd die nodig is om internetpagina's te laden, wordt verkort. Gebruik het programma Verkeerscompressor. Voer deze app uit. Voer uw maximale internetverbindingssnelheid in en klik op de knop "Inschakelen". Klik na het starten van het hulpprogramma op de knop Minimaliseren, maar sluit deze niet.

Stap 4

Gebruik nu het hulpprogramma dat uw computerinstellingen optimaliseert voor het werken met internet. Download en installeer het Advanced System Care-programma. Schakel het in en ga naar het menu Hulpprogramma's. Zoek en open het item "Internet-assistent" in het menu "Versnelling". Vink het vakje naast Automatische optimalisatie aan.

Stap 5

Klik nu op de knop "Doorsturen". Selecteer de gewenste toegangssnelheidsindicator en klik op de knop "Optimaliseren". Sluit het programma en start een browser om de wijzigingen te evalueren.

Aanbevolen: