Hoe De Balans Op "Beeline" Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Balans Op "Beeline" Te Achterhalen
Hoe De Balans Op "Beeline" Te Achterhalen

Video: Hoe De Balans Op "Beeline" Te Achterhalen

Video: Hoe De Balans Op
Video: Beeline. Balance Information | Билайн. Информация по подключенным услугам 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is de mobiele telefoon een populair communicatiemiddel onder Russen geworden. Operators bieden een verscheidenheid aan tariefplannen, diensten, opties en mogelijkheden. Beeline is een van de meest populaire mobiele bedrijven. Als abonnee hebt u te allen tijde de mogelijkheid om informatie over uw persoonlijke account te ontvangen.

Hoe het saldo te achterhalen op
Hoe het saldo te achterhalen op

instructies:

Stap 1

Om het saldo van een persoonlijke rekening te weten te komen, terwijl u zich in het Beeline-netwerk bevindt, kiest u het volgende commando vanaf uw mobiele telefoon: * 102 # en de "Bellen"-toets. Het display toont direct de informatie die u nodig heeft. De dienst wordt gratis aangeboden.

Stap 2

U kunt ook gebruik maken van het zelfbedieningssysteem, dat zich op de officiële website van "Beeline" bevindt. Open een browser en typ in de adresbalk www.beeline.ru. Zoek in het bovenste paneel het opschrift "Persoonlijk account" en klik erop. Als u het systeem voor de eerste keer gebruikt, registreer dan een wachtwoord. Om dit te doen, kiest u * 110 * 9 # vanaf uw telefoon en de toets "Bellen". Om toegang te krijgen tot persoonlijke gegevens, voert u het telefoonnummer en het wachtwoord in dat u in het sms-bericht hebt ontvangen. In het "Persoonlijke account" kunt u informatie krijgen over de status van uw persoonlijke account.

Stap 3

Als u het saldo van het geld altijd op het telefoonscherm wilt zien, activeert u de service "Saldo op scherm". Typ hiervoor het volgende commando: * 110 * 902 # en de toets "Bellen". Voor het gebruik van de dienst wordt een maandelijkse vergoeding van één roebel afgeschreven van uw persoonlijke rekening.

Stap 4

U kunt informatie krijgen over de status van uw persoonlijke account door het korte nummer 0611 te bellen. Het gesprek is gratis. Als u om wat voor reden dan ook de mogelijkheid heeft om verbinding te maken met het abonneeservicecentrum, gebruik dan het "Online Consultant" -systeem, dat zich op de officiële website van "Beeline" bevindt.

Stap 5

Als u het saldo van een andere Beeline-abonnee wilt weten, kiest u de volgende symbolen vanaf uw mobiel: + 79033888696 # en de beltoets. Wacht tot de telefoniste antwoordt en dicteer dan het telefoonnummer van je vriend. U kunt ook de hulp van een autoinformer gebruiken. Om dit te doen, belt u +79052006696 vanaf uw telefoon en volgt u de instructies die u hebt gehoord.

Aanbevolen: