Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Herstellen
Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Video: Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Herstellen

Video: Hoe U Bestanden Op Uw Telefoon Kunt Herstellen
Video: Tips & Tricks - Windows Phone: Telefoon herstellen 2024, April
Anonim

Het herstellen van per ongeluk verwijderde bestanden op uw telefoon is een tijdloos onderwerp van discussie in alle forums die gewijd zijn aan mobiele apparaten. Om dit probleem op te lossen, is extra software nodig.

Hoe u bestanden op uw telefoon kunt herstellen
Hoe u bestanden op uw telefoon kunt herstellen

Noodzakelijk

Recuva-programma

instructies:

Stap 1

Download en installeer op uw computer een gespecialiseerde toepassing die Recuva is ontworpen om bestanden uit de prullenbak van een desktopcomputer en verwisselbare media te herstellen. Het programma werkt met de meeste geheugenkaarten die in moderne telefoonmodellen worden gebruikt en heeft filters waarmee u kunt sorteren op naam of extensie van het gewenste bestand. Een onderscheidend kenmerk van de applicatie is de mogelijkheid om te draaien vanaf een verwisselbare USB-drive. Het programma ondersteunt bijna alle bestandssystemen en kan werken met documenten, e-mails, afbeeldingen, audio- en videobestanden. Tegelijkertijd is de Recuva-applicatie gratis en vrij verspreid op internet.

Stap 2

Start de geïnstalleerde Recuva-toepassing en selecteer de methode om verbinding te maken met de schijf die het externe bestand bevat in het eerste dialoogvenster van het programma. Er worden twee opties aangeboden: Active Sync gebruiken en verbinding maken met een verwisselbare schijf in het geheugen van de telefoon. Specificeer het type bestand dat moet worden hersteld in het volgende dialoogvenster van de toepassing en pas het selectievakje toe op het veld van de map of het station waaruit het bestand is verwijderd in het derde dialoogvenster.

Stap 3

Bevestig de uitvoering van de geselecteerde taak door op de knop "Start" in het venster "Recuva Wizard" te klikken en wacht tot het proces om het vereiste bestand te vinden is voltooid. Selecteer de gewenste locatie om het gevonden bestand op te slaan in het volgende dialoogvenster en bevestig uw keuze door op de knop OK te klikken. Houd er rekening mee dat de ontwikkelaars van de applicatie aanbevelen herstelbare bestanden op de harde schijf van de computer op te slaan en niet in het geheugen van de telefoon. Beheer het bestandsherstelproces in het programmadialoogvenster en breng indien nodig het herstelde bestand over naar het telefoongeheugen.

Aanbevolen: