Waar Te Koop En Hoeveel Kosten HTC-smartphones

Inhoudsopgave:

Waar Te Koop En Hoeveel Kosten HTC-smartphones
Waar Te Koop En Hoeveel Kosten HTC-smartphones

Video: Waar Te Koop En Hoeveel Kosten HTC-smartphones

Video: Waar Te Koop En Hoeveel Kosten HTC-smartphones
Video: TOP 5 Best HTC Phones To Buy in 2021 2024, April
Anonim

HTC is een populaire fabrikant van mobiele telefoons met de besturingssystemen Android en Windows Phone. Deze apparaten hebben hun populariteit gewonnen vanwege hun betrouwbaarheid en brede mogelijkheden die aan gebruikers worden geboden. Om te voorkomen dat u een nepapparaat koopt, moet u het apparaat alleen kopen bij geautoriseerde mobiele winkels.

Waar te koop en hoeveel kosten HTC-smartphones
Waar te koop en hoeveel kosten HTC-smartphones

HTC prijzen

Het bedrijf produceert smartphones met Android- en Windows Phone-besturingssystemen, die tot verschillende prijscategorieën van de markt voor mobiele apparaten behoren. Het goedkoopste apparaat van het bedrijf is HTC Explorer, waarvan de kosten beginnen bij 4000 roebel. De telefoon maakt gebruik van het Android 2.3-platform, ondersteunt 3G-technologie voor gegevensoverdracht en is uitgerust met een 3 megapixel-camera. Ook goedkope apparaten in de prijsklasse tot 5000 roebel. Introductie van Wildfire S, Desire 200, Smart, Nexus One en de klassieke HTC Desire.

In de prijscategorie tot 10.000 roebel. er zijn toestellen op Windows Phone 7 (bijvoorbeeld HTC Trophy, HTC Radar) en veel Android toestellen (sensation, Touch, Amaze). Het nieuwe Windows Phone 8-platform wordt geleverd met de HTC 8S, die 512 MB RAM heeft, 4 GB geheugen voor het opslaan van gegevens met de mogelijkheid om een MicroSD-kaart te installeren.

De duurste smartphones van het bedrijf kosten meer dan 10.000 roebel. en zijn de paradepaardjes van de fabrikant. HTC 8X is bijvoorbeeld een van de meest populaire apparaten op het Windows 8-platform en de kosten beginnen bij 12.000 roebel. Het vlaggenschip Android-apparaat is de HTC One, die begint bij RUR 14.000. in mini-versie.

De prijs van HTC-telefoons hangt af van hoeveel RAM het apparaat beschikbaar heeft voor de gebruiker. Ook zijn de kosten afhankelijk van het aantal functies in het apparaat, de nieuwigheid van het model en de versie van het besturingssysteem.

IJzerwaren

U kunt een HTC-telefoon kopen bij winkels voor mobiele telefoons en bij hypermarkten voor huishoudelijke apparaten. Smartphones in deze winkels worden gedistribueerd tegen een gemiddelde marktprijs en kunnen worden gekocht met het vertrouwen dat dit een echt apparaat is dat in Taiwan is geproduceerd en specifiek is gecertificeerd voor Rusland. Een van de meest populaire en bewezen elektronicawinkels zijn Euroset, Svyaznoy, M-Video, Center, Eldorado, enz.

Je kunt de telefoon kopen in de officiële winkels van het bedrijf in Moskou en St. Petersburg.

Online winkels

Wanneer u op internet naar een telefoon zoekt om te kopen, kunt u de officiële site HTC-Online gebruiken, die levering van smartphones in heel Rusland aanbiedt. Als u een aankoop doet op deze site, krijgt u de mogelijkheid om een origineel toestel aan te schaffen en krijgt u korting op volgende aankopen van toestellen en accessoires voor smartphones van dit merk. U kunt ook garantieservice krijgen in de officiële servicecentra van HTC in uw stad in geval van pech.

Levering van goederen van de officiële website naar de regio's wordt betaald.

Een originele telefoon die speciaal voor Rusland is gemaakt, kun je kopen in bekende online winkels. Sommige verkopers bieden prijzen die ver onder de algemene marktwaarde kunnen liggen. De prijsdaling is te wijten aan het feit dat online winkels geen paviljoens hoeven te onderhouden en niet hoeven te betalen voor het werk van verkopers en personeel dat in deze winkels werkt.

Wanneer u koopt, moet u alleen bekende sites vertrouwen die hun reputatie op de elektronicamarkt hebben verdiend, bijvoorbeeld Ozon.ru, Sotmarket.ru en Digital.ru. U kunt het apparaat ook kopen bij regionale winkels die goed bekend zijn in uw regio.

Bij sommige populaire winkels voor huishoudelijke apparaten kun je een telefoon bestellen op hun officiële website en gratis verzending krijgen. Een dergelijke dienst wordt aangeboden door bedrijven zoals Svyaznoy, MTS of Megafon.

Winkels voor tweedehands goederen

U kunt ook een goedkoper HTC-telefoonmodel krijgen bij een tweedehands elektronicawinkel. U moet echter geen kringloopwinkels en pandjeshuizen vertrouwen, en daarom moet u, voordat u koopt, het apparaat bestuderen - het is waarschijnlijk dat de reden voor de verkoop een storing of problemen in de software was.

Bij het kiezen van een ondersteunde telefoon zie je een groter assortiment in online winkels als Avito.ru of "Van hand tot hand". Een groot aantal mensen op deze bronnen plaatst advertenties voor de verkoop van telefoons en andere apparatuur. Het voordeel van deze sites is dat u kunt zoeken naar een specifiek model waarin u geïnteresseerd bent en de eigenaar van de telefoon kunt bellen om de gegevens en een volgende ontmoeting te verduidelijken.

Let bij het bekijken van een gebruikte telefoon vooral op de sensor in het apparaat. Sommige modellen HTC-apparaten staan bekend om het feit dat het aanraakscherm van de telefoon na verloop van tijd kapot gaat en niet meer reageert op vingerdrukken. Let bij het kopen ook op de staat van de behuizing van het apparaat en de apparatuur die door de verkoper wordt aangeboden. Geef aan hoeveel het apparaat gaat kosten en of er een mogelijkheid is om te onderhandelen als er defecten zijn.

Aanbevolen: