Hoe De Geheugenkaart Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Geheugenkaart Te Ontgrendelen
Hoe De Geheugenkaart Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Geheugenkaart Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Geheugenkaart Te Ontgrendelen
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, Mei
Anonim

Een geheugenkaart is een verwisselbaar opslagmedium met een geprogrammeerde capaciteit. Op zijn eigen verzoek kan de eigenaar de gegevens die erop zijn vastgelegd beschermen tegen inzage en bewerking, maar vaker gebeurt de activering van het slot per ongeluk.

Hoe de geheugenkaart te ontgrendelen
Hoe de geheugenkaart te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Schakel het apparaat uit waarin de kaart is geplaatst. Anders kan het verwijderen van de kaart leiden tot kortsluiting en schade aan de apparatuur.

Stap 2

Verwijder de kaart, draai deze met een brede schaaf naar je toe zodat de afgesneden hoek rechtsboven zit. Let op de hendel links bovenaan de kaart.

Stap 3

Hoogstwaarschijnlijk ziet de kaart eruit zoals in de afbeelding, dat wil zeggen dat de hendel naar beneden is. Verplaats de hendel van de "vergrendelde" positie naar de ontgrendelde positie door lichtjes met uw vinger te wrikken. Druk niet te hard om beschadiging van de kaart te voorkomen.

Als je vingers te ruw zijn, gebruik dan een wattenstaafje of een ander zacht voorwerp. Het moet voldoende elastisch zijn om op de hefboom in te werken.

Stap 4

Plaats de kaart in het apparaat en schakel het in. Controleer de werking van de kaart en de toegang tot de informatie die erop is opgeslagen.

Aanbevolen: