Hoe De Knoppen Van Je Telefoon Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Knoppen Van Je Telefoon Te Ontgrendelen
Hoe De Knoppen Van Je Telefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Knoppen Van Je Telefoon Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Knoppen Van Je Telefoon Te Ontgrendelen
Video: Turn on Android phone with defective power button 2024, April
Anonim

In een broekzak, een toilettas of een tas zitten en onvrijwillig op de toetsen van een mobiele telefoon drukken kan tot komische, maar vaak ongewenste gevolgen leiden. Toetsenbordvergrendeling van de mobiele telefoon voorkomt onbedoelde sms-berichten, uitgaande oproepen en wijzigingen in instellingen.

Hoe de knoppen van je telefoon te ontgrendelen
Hoe de knoppen van je telefoon te ontgrendelen

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - actieve simkaart.

instructies:

Stap 1

Elke mobiele telefoon is uitgerust met een functie voor toetsenbordvergrendeling / ontgrendeling. De enige uitzondering zijn telefoons in de vorm van "clamshell", waarvoor de toetsen niet hoeven te worden vergrendeld, omdat ze in eerste instantie worden beschermd tegen onbedoeld ongepland indrukken. Telefoons met een open toetsenblok zijn onderverdeeld in fysieke telefoons en touchscreen telefoons.

Stap 2

Om toetsen van een fysiek toetsenbord te ontgrendelen, moet u doorgaans een specifieke combinatie typen. Deze combinatie is dezelfde als de combinatie die nodig is om het toetsenbord te vergrendelen. Om te ontgrendelen, moet u vaak een bepaalde toets ingedrukt houden, die is gemarkeerd met een speciaal toetsenbordvergrendelingssymbool. Of deze functie wordt uitgevoerd door een combinatie van twee toetsen. In de regel zijn dit de toetsen *, # en de toets "Menu" in verschillende variaties.

Stap 3

Touchscreen-telefoons worden gekenmerkt door de aanwezigheid van slechts drie toetsen: "Oproep aannemen", "Menu", "Oproep weigeren" of de aanwezigheid van één "Menu"-toets. Deze knoppen zijn samen met het scherm van de mobiele telefoon vergrendeld. Om een touchscreen-telefoon te ontgrendelen, is er een visuele sleutel op het scherm. In de regel heeft deze sleutel een patroon van een slotsymbool (vaak een "slot"). Op sommige telefoonmodellen moet u deze toets een paar seconden ingedrukt houden. Beweeg bij andere de sleutel omhoog. Ook kan de mobiele telefoon beide soorten deblokkering ondersteunen. In dit geval kunt u in de "Instellingen" een van de voorgestelde typen kiezen, afhankelijk van wat voor u het handigst is.

Stap 4

Sommige moderne merken mobiele telefoons met aanraakscherm bieden hun gebruikers een serieuzere en betere manier om de telefoonvergrendeling uit te schakelen. Hiervoor moet een bepaalde vorm op het scherm worden getekend. Het kan bijvoorbeeld een zigzaglijn zijn. Dit type ontgrendelen van een touchscreen-telefoon is het meest betrouwbaar, omdat het per ongeluk indrukken uitsluit.

Aanbevolen: