Kiwi Opwaarderen Vanaf Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Kiwi Opwaarderen Vanaf Je Telefoon
Kiwi Opwaarderen Vanaf Je Telefoon

Video: Kiwi Opwaarderen Vanaf Je Telefoon

Video: Kiwi Opwaarderen Vanaf Je Telefoon
Video: KIWI Knauf - Batteriewechsel | www.kiwi.ki 2024, April
Anonim

Elke dag wordt het leven mobieler: online winkelen, online vliegtickets en treinkaartjes bestellen, hotels en tafels in restaurants reserveren - dit kan allemaal met een QIWI e-wallet.

Kiwi opwaarderen vanaf je telefoon
Kiwi opwaarderen vanaf je telefoon

Het is nodig

Mobiele telefoon met een positief saldo

instructies:

Stap 1

U kunt uw account in het QIWI elektronische betalingssysteem op verschillende manieren vanaf uw telefoon aanvullen: met behulp van een pc of rechtstreeks alleen met een mobiele telefoon. Het hangt af van wat voor jou op een bepaald moment handig is.

Stap 2

Als je voor de monitor zit, open dan de website van het QIWI betaalsysteem in je favoriete browser. Voer het telefoonnummer in waaronder u bent geregistreerd, evenals het wachtwoord. Klik eenmaal op de grote oranje "Storten" knop. Het systeem biedt u vier aanvullingsmethoden: "Cash", "Bankkaarten", "Online", "Overschrijvingen". Om uw account vanaf uw mobiele telefoon op te waarderen, selecteert u het tabblad "Online" en klikt u erop met de muis.

Stap 3

Selecteer uw operator in de lijst die hieronder verschijnt. Let op het grijze pictogram met een vraag naast elk item - klik erop met de muis en het vervolgkeuzevenster bevat een korte instructie over hoe u geld op uw account kunt storten vanuit deze bron.

Stap 4

Nadat u de mobiele provider hebt gekozen waaraan uw "QIWI-wallet" is gekoppeld, klikt u erop met de muis. Voer op de pagina die wordt geopend het opwaardeerbedrag in, niet onder het logo van de operator, maar in de Visa QIWI Wallet-kolom, in de regel "Bedrag". De waarde in de regel "Bedrag inclusief commissie" verandert automatisch. Klik op de knop Vertalen.

Stap 5

De pagina die wordt geopend, bevat gegevens over het telefoonnummer van waaruit de betaling is gedaan, het bedrag dat is bijgeschreven op de "QIWI-wallet"-rekening en het bedrag dat van de mobiele telefoonrekening is afgeschreven. Klik op de knop Bevestigen. Er wordt een sms-bericht naar uw mobiele telefoon gestuurd, waarin u wordt gevraagd om te bevestigen dat het geld van de rekening wordt afgeschreven.

Stap 6

Als je Visa QIWI Wallet op je telefoon hebt geïnstalleerd, open deze dan. Zoek in het menu dat verschijnt het pictogram "Storten" en klik erop. Selecteer in het venster dat verschijnt de regel "Mobiele telefoonaccount". Vul het bedrag van de overboeking in, het is ook mogelijk om een opmerking in te voeren over de betaling die wordt gedaan. Het bedrag, rekening houdend met de commissie, wordt hieronder vermeld, in de regel "Totaal te betalen". Klik op de knop "Betalen".

Stap 7

Klik in het pop-upvenster op "Ja". Het verschenen bericht zal u informeren over de juistheid van uw acties: "Uw betaling is geaccepteerd voor verwerking". Er wordt een betalingsbevestigingsbericht naar uw mobiele telefoon gestuurd. Stuur een sms naar het nummer waarvan het bericht is ontvangen. De betaling is verwerkt.

Aanbevolen: