Alles Van Je Lumia 800-telefoon Verwijderen

Inhoudsopgave:

Alles Van Je Lumia 800-telefoon Verwijderen
Alles Van Je Lumia 800-telefoon Verwijderen

Video: Alles Van Je Lumia 800-telefoon Verwijderen

Video: Alles Van Je Lumia 800-telefoon Verwijderen
Video: Nokia Lumia 800 - как разобрать телефон и из чего он состоит 2024, Mei
Anonim

Het verwijderen van gegevens van Nokia Lumia 800 kan op verschillende manieren. Dankzij de functionaliteit van het apparaat kunt u de parameters volledig resetten via het menu "Instellingen". Als de telefoon vastloopt en niet aan gaat, kunt u een harde reset uitvoeren door een bepaalde toetscombinatie ingedrukt te houden.

Alles van je lumia 800-telefoon verwijderen
Alles van je lumia 800-telefoon verwijderen

Reservekopie van gegevens

Door de apparaatinstellingen te formatteren, kunt u alle instellingen en bestanden volledig verwijderen en is het ook mogelijk om fouten in het apparaat te corrigeren in geval van problemen met de geïnstalleerde software. Voordat u de bewerking uitvoert, moet u de benodigde informatie op uw computer opslaan door Outlook te synchroniseren met uw Microsoft Exchange-account.

Als u de contacten op uw telefoon wilt behouden, verplaatst u ze naar de simkaart of gebruikt u ook de synchronisatie-instelling in de secties "Contacten" van het item "Instellingen". Na het formatteren van het apparaat wordt uw lijst met contactpersonen gedownload van de Windows Phone-server en kunt u de lijst met contactpersonen opnieuw gebruiken.

Reset vanuit het menu Instellingen

Een zachte resetoptie naar de fabrieksinstellingen stelt de gebruiker in staat om alle gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen te verwijderen. U moet deze methode gebruiken om de instellingen van het apparaat op te schonen als de algemene functionaliteit wordt geschonden, vastloopt en regelmatig automatisch opnieuw wordt opgestart.

Om de functie te gebruiken, gaat u naar het menu "Instellingen" - "Systeem" ("Over") - "Systeeminformatie" - "Standaardinstellingen herstellen" ("Fabrieksinstellingen herstellen"). Bevestig de handeling door de gewenste machineblokkeringscode in te voeren. Als u de code niet handmatig hebt gewijzigd, voert u een combinatie van 000000 in of gebruikt u de gebruiksaanwijzing voor de telefoon om het standaardwachtwoord voor het aanbrengen van wijzigingen te verduidelijken. Klik op "OK" en wacht tot de update van de systeemparameters is voltooid. Na een herstart worden alle instellingen hersteld naar hun standaardwaarden en worden de gegevens die op de machine zijn opgeslagen permanent gewist.

Harde reset uitgeschakeld telefoon

Als uw telefoon is uitgeschakeld of niet kan starten na het installeren van een update van het besturingssysteem, kunt u de fabrieksinstellingen herstellen met een speciale combinatie van functietoetsen.

Druk tegelijkertijd op 3 bedieningselementen: volume omlaag, camera en vergrendelknoppen. Nadat er een korte trilling is opgetreden, moet u de aan / uit-knop loslaten, maar de camera- en volume-omlaagtoetsen moeten ongeveer 5 seconden worden ingedrukt. Daarna kunt u de rest van de toetsen loslaten en wachten tot de melding over de reset op het scherm verschijnt. Nadat de reset is voltooid, ziet u een bericht op het scherm waarin staat dat de bewerking is geslaagd.

Aanbevolen: