Hoe U Uw Lumia 800 . Instelt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Lumia 800 . Instelt
Hoe U Uw Lumia 800 . Instelt

Video: Hoe U Uw Lumia 800 . Instelt

Video: Hoe U Uw Lumia 800 . Instelt
Video: Nokia Lumia 800 - как разобрать телефон и из чего он состоит 2024, Mei
Anonim

De Lumia 800 is een populair toestel van de Finse gsm-fabrikant Nokia. Net als andere telefoons op het Windows Phone-platform, vereist deze smartphone een voorafgaande configuratie voor comfortabel gebruik en het downloaden van de nodige applicaties en bestanden.

Hoe u uw Lumia 800. instelt
Hoe u uw Lumia 800. instelt

instructies:

Stap 1

Plaats na aankoop van het toestel uw simkaart in de overeenkomstige sleuf van het toestel. De telefoon ondersteunt alleen het micro-SIM-formaat, dus je hebt een kaart van het juiste formaat nodig. U kunt zelf een standaardkaart op maat snijden (15x12 mm) of contact opnemen met een willekeurige corporate communicatiesalon of de klantenservice van uw telefoniste.

Stap 2

Nadat u de simkaart hebt geïnstalleerd en de telefoon hebt ingeschakeld, wordt u gevraagd om de eerste instellingen te maken. Selecteer de taal die u wilt gebruiken wanneer u met uw smartphone werkt, en stel de exacte tijd en tijdzone in door de juiste stad op het scherm te selecteren. Geef in de lijst die verschijnt ook de diensten op die u wilt gebruiken.

Stap 3

Vervolgens wordt u om uw Microsoft-account-ID gevraagd. Als u eerder de producten van het bedrijf hebt gebruikt, voert u de bijbehorende account-ID en het bijbehorende wachtwoord in. Als dit de eerste keer is dat u Microsoft-services gebruikt, selecteert u "Een account maken" en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen. Tijdens het aanmaken van een ID wordt u gevraagd uw naam, login en wachtwoord in te stellen. Vul alle velden in en sla uw wijzigingen op.

Stap 4

In de volgende fase zal de telefoon u vragen om de postdienst aan uw account te koppelen. Selecteer "Maken" en voer uw e-mailgegevens in. Als alle instellingen correct zijn, kan de telefoon brieven uit uw mailbox downloaden. U kunt deze stap ook overslaan door op de betreffende knop op het scherm te klikken.

Stap 5

Na het voltooien van de registratie en het specificeren van de vereiste gegevens, is de procedure voor het instellen van de telefoon voltooid en is het apparaat klaar voor gebruik. Als u gegevens wilt corrigeren, een nieuw account of e-mailadres wilt toevoegen, gebruikt u het menu-item "Instellingen". Daar kunt u ook de gewenste beltoon, wekker instellen en andere opties voor uw smartphone fijner configureren.

Aanbevolen: