Een Sensor Repareren

Inhoudsopgave:

Een Sensor Repareren
Een Sensor Repareren

Video: Een Sensor Repareren

Video: Een Sensor Repareren
Video: How to test Remote Transmitter Led sensor, simple and easy 2024, Mei
Anonim

Als het touchscreen-telefoonscherm minder reageert en reageert op uw bewegingen, is het noodzakelijk om het voor reparatie in te leveren, zodat de situatie niet verslechtert. Als je om wat voor reden dan ook (er is geen tijd of geld) je dit niet kunt doen, probeer dan het probleem zelf op te lossen.

Een sensor repareren
Een sensor repareren

instructies:

Stap 1

Neem een luciferdoosje of een ander klein doosje waar je later de schroeven en bouten in doet, zodat ze niet kwijtraken. Verwijder de zijpanelen van uw telefoon om de sensor te bevestigen. Neem een zeskantige schroevendraaier. Verwijder op de achterkant van uw mobiele telefoon de twee schroeven die zich onder de zijpanelen bevinden.

Stap 2

Zoek de twee schroeven in het batterijcompartiment. Schroef ze los. Er zijn vergrendelingen achter de zijpanelen. Neem een dunne schroevendraaier, verwijder de bovenklep. Koppel de afschermingsconnector los. Neem een dunne kruiskopschroevendraaier en verwijder de twee schroeven aan de bovenkant van de behuizing. Zoek daar de koptelefoonaansluiting. Ernaast staat een microfoon. Scheid de connector van het bord en scheid vervolgens het bord van het schild.

Stap 3

Neem een gewone gum. Gebruik het om de luscontacten glanzend schoon te maken. Sluit de lintkabel aan op het bord. Draai hiervoor het scherm om. Voeg het resulterende ontwerp toe om de sensor te repareren. Pak de tape, knip een dunne strook en bevestig de batterij aan het bord zodat deze niet loslaat en de stroom niet stopt. Verwijder het slot tussen de CF-connector en de batterij. Zoek de aan/uit-knop op het bord. Klik Het.

Stap 4

Bepaal de oorzaak van de storing. Meestal begint de sensorsensor slecht te werken vanwege het falen van het contact van de lus rechtstreeks naar het scherm. Om deze theorie te testen, drukt u op de schild-naar-lint-verbinding met behulp van een diëlektricum. In dit geval is de gum waarmee je de luscontacten hebt schoongemaakt geschikt. Beweeg de stylus over het scherm. Als de sensor goed werkt, dan zat de storing juist in de slechte doorlaatbaarheid van het contact. Het kan vrij eenvoudig worden gerepareerd.

Stap 5

Knip een dunne, zeer gelijkmatige strook gum van ongeveer 1 mm dik en plak deze met de lintkabel op de kruising van het scherm. Gebruik hiervoor geen secondelijm. Neem lijm "Moment" of een andere lijm met een stroperige consistentie. Als het probleem niet in de contactdichtheid ligt, moet u hulp zoeken bij gekwalificeerd personeel om het aanraakscherm te repareren.

Aanbevolen: