Hoe Apps Op De IPhone Te Minimaliseren

Inhoudsopgave:

Hoe Apps Op De IPhone Te Minimaliseren
Hoe Apps Op De IPhone Te Minimaliseren

Video: Hoe Apps Op De IPhone Te Minimaliseren

Video: Hoe Apps Op De IPhone Te Minimaliseren
Video: How to Close Background Running Apps on Apple iPhone 7, iPhone 7 Plus, 6S, 6S Plus or ANY iPhone 2024, Mei
Anonim

De iPhone-ontwikkelaars hebben bewust afgezien van de mogelijkheid om applicaties op de telefoon op de achtergrond uit te voeren. Gebruikers houden niet zo van deze oplossing. Daarom is er een speciaal hulpprogramma gemaakt waarmee u programma's op de iPhone kunt minimaliseren.

Hoe apps op de iPhone te minimaliseren
Hoe apps op de iPhone te minimaliseren

Noodzakelijk

  • - Iphone;
  • - Achtergrondprogramma;
  • - een computer die synchroniseert met de iPhone.

instructies:

Stap 1

U kunt deze applicatie installeren vanuit Sydia. Open het op uw telefoon, typ in het zoekvak de naam van het hulpprogramma - Backgrounder. Dit programma is volledig gratis.

Stap 2

U kunt het ook via internet naar uw computer downloaden. Plaats het in een map waar het programma altijd wordt opgeslagen. Verplaats het niet! Anders kan de iPhone tijdens de daaropvolgende synchronisatie de locatie van het programma niet identificeren. Sluit de telefoon aan op de computer, synchroniseer deze via iTunes. Download het Backgrounder-programma handmatig naar de iPhone.

Stap 3

Nadat het hulpprogramma in de telefoon is geladen, moet u er niet naar zoeken tussen andere pictogrammen: Backgrounder geeft op geen enkele manier zijn aanwezigheid op de iPhone aan. heeft geen interface. Om het in werking te testen, moet u een applicatie openen.

Stap 4

Om een geopende aanvraag te minimaliseren, klikt u op de Home-knop. Houd het ongeveer drie seconden vast. Een bericht als Backgrounder Enabled verschijnt op het scherm (betekent dat Backgrounder actief is). U kunt elke andere toepassing uitvoeren.

Stap 5

Om de geminimaliseerde applicatie te starten, houdt u de Home-knop 2-3 seconden ingedrukt. Op het scherm wordt een bericht weergegeven dat Achtergrond is uitgeschakeld (Achtergrond uitgeschakeld).

Aanbevolen: