5 Android-apps Die IPhone Niet Heeft

Inhoudsopgave:

5 Android-apps Die IPhone Niet Heeft
5 Android-apps Die IPhone Niet Heeft

Video: 5 Android-apps Die IPhone Niet Heeft

Video: 5 Android-apps Die IPhone Niet Heeft
Video: ВЫШЛА CLASH MINI НА АНДРОИД и iOS! ССЫЛКА НА СКАЧИВАНИЕ 2024, Mei
Anonim

Het iOS-platform staat vol met originele programma's. Bovendien komen de meeste apps en games pas weken nadat ze op de iPhone zijn uitgebracht op Android. Desalniettemin zullen eigenaren van Android-apparaten nu ook kunnen bogen op geweldige applicaties waar iOS-gebruikers alleen maar jaloers op zullen zijn.

beste Android-apps
beste Android-apps

uTorrent

uTorrent is een gratis client voor BitTirrent-netwerken. Het programma kan om twee redenen niet naar iOS gaan:

  • vanwege het gesloten karakter van het besturingssysteem;
  • vanwege de harde houding van Apple in de strijd tegen piraterij.

De aanwezigheid van een volwaardige torrent-client op een mobiel apparaat is een belangrijk voordeel. Er zijn veel soorten inhoud (volledig gratis en legaal) die veel gemakkelijker te downloaden zijn "van torrent" dan van andere bronnen.

Android-bezitters hebben de mogelijkheid om, zonder verbinding te maken met een computer, zeer snel een film, boek, software of muziekcompositie naar hun apparaat te downloaden. Is het niet zoveel handiger dan lang synchroniseren van i-devices via iTunes. U kunt uTorrent downloaden zonder te betalen op Google Play.

Nova Launcher

Om ervoor te zorgen dat de smartphone er precies zo uitziet en functioneert zoals u wilt, is het mogelijk om de weergave-instellingen te wijzigen. U kunt bijvoorbeeld speciaal benodigde opties naar het hoofdplan brengen of ze gewone gebaren toewijzen, zoals dubbelklikken op het scherm.

Android-bezitters hebben alle kans om dit te doen door een van de vele launcher-apps op Google Play te installeren. Eigenaars van iOS-apparaten om de shell aan te passen, moeten echter een zeer serieuze jailbreak-procedure uitvoeren, wat kan leiden tot een afname van de betrouwbaarheid en schade aan de bescherming van het apparaat.

Nova Launcher is een van de beste launchers die er zijn. De applicatie werkt vrij stabiel, ziet eruit als een "stock" Android. Er zijn veel thema's ontwikkeld voor het programma met veel interessante instellingen. De app is gratis te downloaden via Google Play.

Tasker

Een krachtige actieplanner voor een smartphone die de mogelijkheid biedt om de activiteiten van het apparaat tot in het kleinste detail te organiseren. Zo'n Automator-service wordt beschouwd als een verplicht onderdeel voor Mac OS X, maar er zijn geen analogen voor de iPhone in de natuur.

Met de ondersteuning van deze applicatie kan de gebruiker bepalen hoe de mobiele telefoon zich zal gedragen in 200 verschillende omgevingen, gebaseerd op de tijdspanne, locatie en andere functies.

Als je bijvoorbeeld een bibliotheek of klaslokaal bezoekt, begint de mobiele telefoon stil te werken. Als u de instellingen van de Tasker-toepassing begrijpt, kunt u bijna alles automatiseren. De Tasker-app kan worden gedownload van Google Play. De kosten van de aanvraag bedragen 100 roebel.

Slimme IR-afstandsbediening

Geavanceerde smartphones op basis van het Android-besturingssysteem hebben een infraroodpoort. Door de speciale Smart IR Remote applicatie te installeren, kan een gewone telefoon veranderen in een echte afstandsbediening. Je hoeft niet meer te zoeken naar een afstandsbediening van een tv of de batterijen erin te verwisselen. Nu is de afstandsbediening altijd bij de hand.

Met de Smart IR Remote-app kun je met 700.000 apparaten werken. Het is mogelijk om speciale macro's en widgets te maken. Het is niet nodig om het programma te openen - bij gebruik van andere applicaties wordt Smart IR Remote geminimaliseerd tot een klein venster.

Voor iPhone-bezitters is deze functionaliteit nog niet beschikbaar. De Smart IR Remote-app kan voor 300 roebel worden gedownload van Google Play. De applicatie heeft gratis tegenhangers, met een minder handige set functies.

Lichtstroom

Bijna alle Android-smartphones hebben een LED-indicator. Dit is een klein lampje dat u op de hoogte stelt van gemiste oproepen en berichten. iPhones hebben deze optie niet.

Met de Light Flow-app kan elk type waarschuwing worden aangepast met een andere lampkleur. De gebruiker kiest een specifieke kleur voor een oproep, sms of herinnering. De applicatie bespaart tijd en batterijvermogen. Het programma is gratis te downloaden op Google Play.

Aanbevolen: