Hoe De Server Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Server Te Installeren
Hoe De Server Te Installeren

Video: Hoe De Server Te Installeren

Video: Hoe De Server Te Installeren
Video: 01. How to install Windows Server 2016 (Step by Step guide) 2024, Mei
Anonim

De server is nodig om kantoorcomputers in één netwerk te verenigen en samenwerking te organiseren. Met behulp van de server maakt u van uw team één team dat zorgt voor efficiënt en goed gecoördineerd werk. Leer het algoritme voor het installeren van de apache-server en alle benodigde componenten voor alle vensters op uw thuiscomputer.

Hoe de server te installeren
Hoe de server te installeren

instructies:

Stap 1

Pak de XAMPP Server Prerequisite Kit. Dit is erg handig, omdat dit alleen een set is voor de installatie van de benodigde programma's en geen standalone server. Voer het installatieprogramma uit, geef de installatielocatie op waar de speciale map zal worden gemaakt. De bestanden worden gedecomprimeerd en er verschijnt een venster. Druk op Y of N en Enter. Laat Y dan als standaard staan. Zet ook Y op de volgende vraag en druk op Enter. Druk na het voltooien van de installatie op X en "Enter".

Stap 2

Start XAMPP-paneel. Geef in het venster dat verschijnt de vereiste instellingen en parameters op. Download scripts en bestanden naar de map htdocs. Na een volledige serverinstallatie zullen er veel verschillende mappen en bestanden zijn die moeten worden verwijderd.

Stap 3

Start mysql en apache door op de startknop ernaast te klikken. Hiermee kunt u de componenten in- en uitschakelen. Links van de componenten bevinden zich SVC-selectievakjes waarmee u de componenten als Windows-services kunt installeren. Als u een productieserver moet installeren, controleer deze dan in ieder geval op mysql en apache. Net voordat u de vakjes aanvinkt, moet u de componenten stoppen, markeren en opnieuw starten. Na een dergelijke manipulatie worden de gemarkeerde componenten altijd op de computer gestart.

Stap 4

Installeer geen mailserver met de naam mercury. Om het te installeren, moet u uw provider om een omgekeerde zone vragen, en zij houden er niet van om omgekeerde zones voor individuen voor te schrijven. Bovendien is het niet gratis (de gratis periode is 60 dagen). Organiseer een mailserver van google (je kunt daar gratis tot 50 mailboxen aanmaken, en google zal de mail van je domeinen sturen).

Stap 5

Gebruik in dit stadium alleen de server om scripts te testen. Start de openbare server en ga aan de slag. Met behulp van dergelijke eenvoudige manipulaties verhoogt u de arbeidsproductiviteit en wordt het werk efficiënter en gemakkelijker.

Aanbevolen: