Hoe De Navitel-navigator Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Navitel-navigator Te Gebruiken
Hoe De Navitel-navigator Te Gebruiken

Video: Hoe De Navitel-navigator Te Gebruiken

Video: Hoe De Navitel-navigator Te Gebruiken
Video: Взял Navitel E707 - классический навигатор с крутым креплением 2024, Maart
Anonim

Navigator Navitel is een mobiele applicatie die is ontworpen om de beste route op de kaart te vinden. Dankzij de "voice control"-functie hoeft de bestuurder niet te worden afgeleid van het rijden. Bovendien is het gebruik van deze navigator helemaal niet moeilijk.

Hoe de navitel-navigator te gebruiken
Hoe de navitel-navigator te gebruiken

Programma installatie

De installatie van de Navitel-navigator is heel eenvoudig. Het programma zelf kan worden gekocht in speciale winkels (in een doosvorm), gedownload van de Android Market of van de officiële Navitel-website. Dan moet je naar de downloadsectie gaan en ervoor zorgen dat het programma multiplatform is. De lijst met ondersteunde mobiele besturingssystemen wekt echt respect: er is ondersteuning voor Windows Phone, Android, iOs en Symbian.

U kunt ook stemmen downloaden om de route te laten klinken in de navigator. Strenge mannen/vrouwen stemmen, speels, etc. zijn beschikbaar.

Naast het programma zelf moet je ook kaarten downloaden. Een kaart van Rusland wordt bijvoorbeeld geleverd in één bestand, dat ongeveer 1,7 GB in beslag neemt.

Navigatorbesturing

Na het downloaden van het programma wordt het hoofdmenu geopend. De knoppen zijn hier erg groot - en foutief indrukken zijn zeldzaam. Je kunt een route op verschillende manieren instellen.

U kunt bijvoorbeeld het gewenste adres handmatig invoeren met het toetsenbord (in het formaat "stad-straat-huis"). U kunt ook een bestemming kiezen uit een lijst met "points of interest" (bijvoorbeeld "hotels" of "entertainment"). U kunt ook met uw vinger naar een punt op de kaart wijzen of een vooraf opgeslagen punt selecteren (bijvoorbeeld werk of thuis). De bestemming kan ook worden geselecteerd uit de lijsten "Geschiedenis", "Favorieten" of eenvoudig de coördinaten van het punt specificeren, als ze bekend zijn.

Nadat de bestemming is opgegeven, zal de applicatie deze op de kaart weergeven en kunt u op de knop "Go" drukken. De route wordt vrijwel direct uitgestippeld en in blauw op de kaart weergegeven. Het programma bepaalt de route rekening houdend met files, waardoor tijdwinst mogelijk is.

Op weg naar uw bestemming kunt u ook een blik werpen op het scherm van het apparaat. Bovenaan staat de naam van de straat waar de chauffeur straks naar toe rijdt. Hieronder ziet u de straat waar de auto momenteel staat. Het paneel aan de linkerkant toont informatie over de beweging: de indicator van de volgende manoeuvre en de afstand ernaartoe, de afstand tot het eindpunt van de route en de geschatte aankomsttijd. Aan de rechterkant ziet u de huidige snelheid, evenals knoppen om de kaart te kantelen en de schaal te wijzigen.

Als je onderweg ergens naartoe moet rijden, kun je dit punt op de kaart markeren, waarna bovenaan twee nieuwe knoppen verschijnen - "Rij in" en "Doorgaan". Als u op de knop "Enter" drukt, verandert de route volgens de eisen van de bestuurder en na het indrukken van de knop "Doorgaan" geeft de navigator opnieuw de eindbestemming van de vorige route weer.

Over het algemeen is het niet moeilijk om de Navitel-navigator te leren gebruiken. Bovendien draagt de eenvoudige en intuïtieve interface van het programma hier alleen maar aan bij.

Aanbevolen: