Een Cartograaf Installeren

Inhoudsopgave:

Een Cartograaf Installeren
Een Cartograaf Installeren

Video: Een Cartograaf Installeren

Video: Een Cartograaf Installeren
Video: Een 4 polige Aardlekautomaat Installeren in de Groepenkast - 3 Fase Kracht Aardlek Automaat Monteren 2024, Mei
Anonim

Het is vaak erg moeilijk om de bodem te zien en te bestuderen vanwege de aanwezigheid van een dikke laag slib die het oppervlak bedekt. Met een elektronische cartograaf kunt u de bodem van het reservoir van uw keuze verkennen, of het nu een meer of een rivier is, tot in de kleinste steen. Dit gebeurt voor verschillende doeleinden: om te vissen of om een pier aan de rivier te bouwen.

Een cartograaf installeren
Een cartograaf installeren

instructies:

Stap 1

Op de binnenlandse markt zijn er veel cartografen voor elke smaak, zodat elke persoon de meest optimale optie voor zichzelf kan kiezen, die de aan hem toegewezen taken perfect aankan. Naast het bestuderen van rivierbeddingen zijn er cartografen die ontworpen zijn om het aardoppervlak te bestuderen. Dit type cartograaf wordt in de regel geïnstalleerd in vliegtuigen of satellieten die ruimte in een baan om de aarde ploegen.

Stap 2

Om de cartograaf aan boord van een motorboot of -boot te installeren, selecteert u eerst de locatie waar u deze gaat installeren. Als het om een schip of jacht gaat, is de bedieningsconsole de ideale plaats om het lichaam van de cartograaf te installeren. Voer de gevoelige elementen op de bodem uit, aangezien het het gemakkelijkst is om vanaf deze positie de bodem van het reservoir te scannen.

Stap 3

Vaak wordt daar een echolood geplaatst, die de diepte meet. Op een kleine motorboot kunt u de cartograaf het beste aan een van de zijkanten installeren. Maak hiervoor een speciale beugel van zeer sterk en bij voorkeur roestvrij staal. Bevestig hem vervolgens met krachtige bouten aan de boot en ga ermee aan de slag. Lees aandachtig de instructies voor het gebruik van de cartograaf en bestudeer grondig hoe het werkt. Dan kunt u bij een storing of storing eenvoudig de prestaties herstellen.

Stap 4

Het dieptebereik dat een cartograaf kan scannen varieert van 1,5 tot 450 m. Grote vissen zullen dus niet onopgemerkt blijven. Ook goed ontwikkeld is het geluidsonderdrukkingssysteem, dat ontstaat door het opspatten van de golven tegen de zijkant van de boot. Het beeld op het scherm kan heel snel veranderen doordat het toestel draait op een 16 bit processor met een klokfrequentie van 24 MHz. Ook is de elektronische cartograaf uitgerust met poorten voor het aansluiten van apparaten die GPS- en DGPS-standaarden ondersteunen. Over het algemeen kun je door als cartograaf te werken niet alleen het apparaat van dit apparaat goed bestuderen, maar ook automatisch de basis van een wetenschap als cartografie beheersen.

Aanbevolen: