Hoe ICade Mobile Voor IPhone Te Kopen

Hoe ICade Mobile Voor IPhone Te Kopen
Hoe ICade Mobile Voor IPhone Te Kopen

Video: Hoe ICade Mobile Voor IPhone Te Kopen

Video: Hoe ICade Mobile Voor IPhone Te Kopen
Video: iCADE Mobile - Gaming System for iPhone from ThinkGeek 2024, April
Anonim

Een spelsysteem voor de iPhone genaamd iCade Mobile Gaming System is op de markt verschenen van moderne technologieën. Het is ontworpen om het spelen op mobiele apparaten van Apple gemakkelijker te maken. iCade Mobile lijkt op een klassieke gamecontroller met zes knoppen en een D-pad.

Hoe iCade Mobile voor iPhone te kopen
Hoe iCade Mobile voor iPhone te kopen

iCade Mobile is een apparaat voor iOS-gamers die genoeg hebben van het touchscreen van gadgets, waardoor ze niet de juiste feedback en plezier van games kunnen krijgen. Het toevoegen van knoppen en een D-pad lost dit probleem op. iCade Mobile ondersteunt absoluut alle games die werken met de originele iCade, inclusief projecten zoals Temple Run, Mos Speedrun en honderden andere titels. De prijs van het speelgoed is $ 70-80.

U kunt iCade Mobile op verschillende manieren aanschaffen. Ga eerst naar de eBay-website, waar het al te koop is. Log in op uw account of registreer u als u er geen heeft. Schrijf bij het registreren alle gegevens in het Latijn. Voer daarna iCade Mobile in het zoekvak in en klik op de knop Zoeken, u wordt naar de apparaatpagina geleid.

Om goederen op eBay te betalen, heeft u een account nodig in het Paypal-betalingssysteem. Sommige goederen kunnen ook met creditcard worden betaald, maar Paypal is in dit geval betrouwbaarder. Het Paypal-betalingssysteem is al beschikbaar in Rusland, dus er zouden geen problemen moeten zijn met de betaling. De levertijden voor goederen die op eBay zijn gekocht, zijn 2-3 weken, wat heel acceptabel is. Het is beter om alle fijne kneepjes van het werken met eBay te lezen in artikelen over het relevante onderwerp.

U kunt het apparaat dat u nodig hebt zoeken in andere bronnen, bijvoorbeeld in online winkels. Om dit te doen, typt u iCade Mobile Gaming System buy in het zoekvak van uw browser (u kunt het beste de Google-zoekmachine gebruiken) en kijk naar de links die verschijnen. Nadat u er een tiental hebt geopend, zult u zeker de meest geschikte aanbieding voor u vinden.

Icade Mobile is nog niet in Russische winkels verschenen. Als u geen contact wilt opnemen met online winkels, blijft de enige manier om de benodigde gadget te vragen bij elektronicaverkopers op de radiomarkt. Het is onwaarschijnlijk dat u het meteen zult vinden, maar het kan heel goed zijn dat u het onder de bestelling krijgt - natuurlijk zal de prijs van het apparaat merkbaar hoger zijn, en hoogstwaarschijnlijk zult u er twee of twee keer op moeten wachten drie weken.

Aanbevolen: