Hoe Een Track Op Gps Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Track Op Gps Op Te Nemen
Hoe Een Track Op Gps Op Te Nemen

Video: Hoe Een Track Op Gps Op Te Nemen

Video: Hoe Een Track Op Gps Op Te Nemen
Video: Recording a GPS track 2024, Mei
Anonim

De trackregistratiefunctie is aanwezig in moderne modellen van navigatieapparatuur. U kunt het toevoegen aan uw navigator door het te laten knipperen, wat alleen moet worden gedaan als u een servicehandleiding hebt.

Een track opnemen op gps
Een track opnemen op gps

Noodzakelijk

  • - Navigator-firmwareprogramma;
  • - service-instructies ervoor.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de GPS-navigator die u gebruikt de trackregistratiefunctie ondersteunt. In gevallen waarin uw navigatiesysteem niet voorziet in de beschikbaarheid ervan, kunt u de firmware voor het apparaat ook wijzigen nadat de garantieservice van de verkoper en de fabrikant is verstreken. Voor het wijzigen van de software kunt u het beste contact opnemen met de specialisten van de servicecentra, aangezien het zelf opnieuw installeren een storing kan veroorzaken.

Stap 2

Wanneer u een GPS-navigator gebruikt die in een mobiele telefoon is ingebouwd, zorg er dan voor dat de trackregistratiefunctie aanwezig is in de geïnstalleerde software. U kunt het ook wijzigen door een programma met de juiste functionaliteit te selecteren. Let tegelijkertijd op de overeenstemming van de applicaties die op de telefoon zijn geïnstalleerd met de schermresolutie en het platform.

Stap 3

Schakel uw navigator in, start de modus voor het maken van uw eigen tracks (meestal te vinden in het menu "Tracks") en markeer het punt dat als het begin van de route zal dienen op de geladen kaart van het gebied. Definieer daarna het eindpunt, markeer het ook op de kaart en geef het een toepasselijke naam.

Stap 4

De tracks die u hebt opgenomen, worden opgeslagen in het interne of externe geheugen van het navigatieapparaat, nadat u ze hebt opgeslagen, kunt u ze raadplegen om de route te bekijken. Dit is best handig voor degenen die regelmatig hetzelfde deel van de weg moeten passeren.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het zelf opnieuw installeren van software voor navigators vereist dat u de werkingsprincipes van het apparaat begrijpt en dat u ook bekend bent met de procedure voor knipperende navigatieapparaten. Onthoud dat het knipperen van het apparaat niet garandeert dat het opnemen van uw eigen tracks op uw navigator mogelijk is.

Aanbevolen: