Een Tweekanaalsversterker Aansluiten Connect

Inhoudsopgave:

Een Tweekanaalsversterker Aansluiten Connect
Een Tweekanaalsversterker Aansluiten Connect

Video: Een Tweekanaalsversterker Aansluiten Connect

Video: Een Tweekanaalsversterker Aansluiten Connect
Video: How To Connect A 2 Channel Car Amplifier 2024, Mei
Anonim

Elke 2-kanaals versterker is met succes geschikt voor zowel een subwoofer als voor het aansluiten van krachtige luidsprekers. Het is betaalbaar en eenvoudig te installeren, waardoor het erg populair is bij liefhebbers van autoradio.

Een tweekanaalsversterker aansluiten connect
Een tweekanaalsversterker aansluiten connect

Noodzakelijk

een set sleutels, een schroevendraaier, een dunne staaldraad, een set voor het installeren van een versterker

instructies:

Stap 1

Probeer bij het installeren van de versterker deze indien mogelijk onder de voorstoel van de auto te plaatsen. Zorg ervoor dat er geen luchtkanalen of andere apparaten onder de stoel zijn geïnstalleerd. Installeer de versterker aan dezelfde kant als de batterij - dit zal helpen om de voedingsdraden in te korten.

Stap 2

Verwijder de voorstoel, ontkoppel de connector van de elektrische verwarming en stoelverstelling. Trek de stoel voorzichtig uit de auto. Dit vergemakkelijkt het bedraden van de versterker en maakt het voor u gemakkelijker om de versterker op zijn toekomstige locatie te bevestigen.

Stap 3

Verwijder de kunststof dorpellijst.

Stap 4

Maak een powerplus. Zoek hiervoor de golving van de gemeenschappelijke kabelboom onder de motorkap. Rol de isolatietape af waarmee de rand van de golf is bevestigd om de stroomkabel erdoorheen te trekken.

Stap 5

Haal een dunne staaldraad door de ribbel en duw deze de cabine in tot het einde in de cabine verschijnt. Sluit het uiteinde van de voedingsdraad aan op het uiteinde van de draad. Trek de stroomkabel door de ribbe onder de motorkap. Bedek de voorkant van de balg met ducttape om te voorkomen dat er bij regenachtig weer water in de motorruimte komt.

Stap 6

Sluit een kort stuk stroomkabel aan met de zekeringhouder aangesloten op de plus van de accu. Sluit de voedingskabel aan op een vrij contact op de zekeringhouder. Maak de zekeringhouder vast zodat er gemakkelijk toegang is om de zekering te vervangen. Sluit het andere uiteinde van de voedingskabel aan op de positieve kant van het voedingsblok van de versterker.

Stap 7

Maak een macht min. Zoek hiervoor een willekeurige bout naast de versterker die op de carrosserie is aangesloten. Draai de bout los, reinig de verf onder de boutkop en wikkel het gestripte uiteinde van de negatieve draad in één slag om de bout in de richting van het aandraaien van de bout. Monteer de bout en draai deze goed vast. Sluit het andere uiteinde van de draad aan op de min van de voeding van de versterker.

Stap 8

Leid de signaalkabel en de bedieningsdraad om de versterker onder de vloerbedekking in te schakelen. Sluit deze draden aan op je versterker en radio.

Stap 9

Leid de luidsprekerdraden naar de versterker en sluit deze aan. Leid alle kabels in dezelfde voertuigkabelboom, leid de signaalkabel alleen afzonderlijk.

Stap 10

Zet de versterker onder de stoel vast met metalen schroeven.

Stap 11

Zet de versterker aan en pas deze aan.

Stap 12

Installeer de kunststof dorpellijst.

Stap 13

Installeer de voorstoel.

Aanbevolen: