Hoe U Het Scherm Op Uw Telefoon Kunt Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Scherm Op Uw Telefoon Kunt Repareren
Hoe U Het Scherm Op Uw Telefoon Kunt Repareren

Video: Hoe U Het Scherm Op Uw Telefoon Kunt Repareren

Video: Hoe U Het Scherm Op Uw Telefoon Kunt Repareren
Video: Does Toothpaste REALLY REMOVE Cracks On A Phone? Does Toothpaste Fix Cracked Screens? Nail Polish?.. 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van mobiele telefoons gooien hun apparaten weg en kopen meteen nieuwe als hun scherm kapot gaat. Sterker nog, je kunt geld besparen op het kopen van een nieuw apparaat als je zelf een kapot scherm probeert te vervangen. Dit is niet zo moeilijk als het op het eerste gezicht lijkt.

Hoe u het scherm op uw telefoon kunt repareren
Hoe u het scherm op uw telefoon kunt repareren

instructies:

Stap 1

Bepaal of het scherm kapot is. Mogelijk ziet u een vervormd beeld of worden enkele pixels gebroken. In dit geval moet de telefoon worden teruggestuurd naar een servicecentrum. Met behulp van speciaal gereedschap brengen specialisten de display snel in goede staat. Als het beeld op het scherm volledig afwezig is, vastloopt of niet reageert op drukken (op telefoons met touchscreen), dan kunt u in dit geval hoogstwaarschijnlijk niet zonder vervanging.

Stap 2

Druk op de aan/uit-knop van uw mobiele telefoon en houd deze een paar seconden ingedrukt totdat deze uitgaat. Leg de telefoon met de voorkant naar beneden, verwijder de achtercover en verwijder vervolgens de batterij uit het compartiment.

Stap 3

Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de achterkant van de telefoon te verwijderen. Draai gewoon de bevestigingsschroeven in het batterijvak van het apparaat los. Verwijder de zijknoppen van het apparaat. Je hebt nu toegang tot zijn bord.

Stap 4

Koppel de kleine lintkabel los van de telefoonkaart. Het moet zich bovenaan of onderaan bevinden. Verwijder het bord van de telefoon. U ziet de achterkant van het LCD-scherm.

Stap 5

Verwijder de schroeven waarmee het LCD-scherm aan de voorkant van de telefoonbehuizing is bevestigd. Verwijder het oude LCD-scherm van het apparaat en leg het opzij. Plaats het nieuwe LCD-scherm in het binnenvak van je telefoon. Draai alle benodigde schroeven vast, sluit de juiste kabel aan op de afscherming.

Stap 6

Plaats het bord terug in de mobiele telefoon en sluit de lintkabel erop aan. Vervang alle eerder verwijderde schroeven. Installeer het achterpaneel van het apparaat en bevestig het met schroeven.

Stap 7

Lijn eventuele oneffenheden op de achterkant uit en druk stevig op alle uiteinden van het hoesje van de mobiele telefoon. Zijknoppen invoegen. Installeer de batterij en de achterkant van het apparaat. Schakel uw mobiele telefoon in om het nieuwe LCD-scherm te testen.

Aanbevolen: