GPS Instellen In Communicators

Inhoudsopgave:

GPS Instellen In Communicators
GPS Instellen In Communicators

Video: GPS Instellen In Communicators

Video: GPS Instellen In Communicators
Video: GPS, Survival Library, and Emergency Communications on a Budget 2024, Mei
Anonim

In de toekomst, met de ontwikkeling van informatietechnologie, zal het bijna onmogelijk zijn om een voorbijganger te ontmoeten in de handen van een gewone mobiele telefoon. Communicators en smartphones worden nu steeds populairder. Dit is in principe begrijpelijk, omdat ze veel meer mogelijkheden bieden voor werk en zaken, soms zelfs ter vervanging van een vaste pc.

GPS instellen in communicators
GPS instellen in communicators

instructies:

Stap 1

Deze smartphones hebben bijna alles: besturingssysteem, antivirus, kantoorapplicaties, video- en audiospelers, games, navigatie, enz. Een complete set van alle benodigde services valt in jouw handen, en het enige dat overblijft is om erachter te komen hoe ze te gebruiken.

Een van de meest populaire toepassingen van vandaag is GPS, dat op een speciale manier is geconfigureerd. Het eerste dat u natuurlijk hoeft te doen, is een communicator of smartphone met deze functie kopen. Verder - het is gemakkelijker. Download een speciaal programma voor uw PDA waarmee u het GPS-signaal kunt verwerken. Tegenwoordig zijn er talloze van dergelijke programma's, het belangrijkste is om het juiste exemplaar voor uw apparaat te vinden.

Stap 2

Ga vervolgens naar de instellingen van deze applicatie en voer alle gegevens in die zijn gespecificeerd in de instructies ervoor. Als alles correct is gedaan, zou het programma moeten werken. Hier kunnen echter heel vaak problemen mee ontstaan, dan zul je nog een paar simpele stappen moeten volgen.

Stap 3

Om dit probleem op te lossen, specificeert u in de applicatie-instellingen de parameters van de virtuele COM-poort die door het programma wordt gebruikt om verbinding te maken met de GPS-ontvanger. Er kunnen verbindingsproblemen optreden als de navigatiesoftware op uw apparaat de GPS-ontvanger niet herkent of detecteert, zelfs niet wanneer deze in uw mobiele apparaat is ingebouwd. Dit komt omdat de standaard GPS-instellingen onjuist zijn.

Stap 4

Om de COM-poort en zijn snelheid direct voor uw PDA te bepalen, installeert u het programma GPSinfo, dat op de schijf bij het apparaat moet worden geleverd. Na het installeren van het programma, scan je alle poorten en ontdek je welke GPS heeft. Neem de gegevens van deze poort en gebruik deze voor verdere configuratie.

Stap 5

Gebruik hetzelfde programma om de verbinding met de ontvanger te testen om er zeker van te zijn dat alles correct werkt. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start GPS" en u zult zien dat het programma de gegevens weergeeft die van de satellieten zijn ontvangen.

Stap 6

Schakel GPSinfo uit na de definitieve configuratie, omdat de navigatie hierdoor geen gebruik kan maken van een drukke poort.

Aanbevolen: