Hoe Twee Psp . Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Psp . Aan Te Sluiten
Hoe Twee Psp . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Twee Psp . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Twee Psp . Aan Te Sluiten
Video: PSP - КОНСОЛЬ НАШЕГО ДЕТСТВА 2024, Mei
Anonim

Je kunt twee PlayStation Portable gameconsoles verbinden via draadloze communicatie via Bluetooth of Wi-Fi, en dit is ook belangrijk bij het aansluiten van meer gameconsoles.

Hoe twee psp. aan te sluiten
Hoe twee psp. aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Als u twee PlayStation Portable-spelconsoles wilt aansluiten, moet u ervoor zorgen dat beide een draadloze verbinding hebben en draadloos op de apparaten zijn ingeschakeld. Houd er rekening mee dat de game-cd zich in de stations van beide of ten minste één van de consoles moet bevinden. Als de game geen licentie heeft, werkt de modus "Multiplayer" ook niet.

Stap 2

Start in het eerste apparaat de "Multiplayer"-modus via het spelmenu en zoek naar apparaten binnen het bereik van het netwerk. Selecteer de gewenste console, wacht op een reactie van de speler en start het spel nadat de twee consoles zijn aangesloten. Sommige games ondersteunen de modus en meer deelnemers. Lees ter verduidelijking de beschrijving van het spel.

Stap 3

Als je maar één game-cd hebt, plaats je deze in de PlayStation Portable UMD-drive en start je de netwerkgame in Share Game-modus (deze kan verschillende namen hebben, afhankelijk van de firmware en het apparaatmodel) vanuit het menu, nadat je wifi hebt ingeschakeld op beide consoles.

Stap 4

Ga vanaf de tweede PlayStation Portable naar het menu "Game" en sluit je na het zoeken aan bij de console van waaruit de gamebestanden worden gedistribueerd. Tegelijkertijd worden de bestanden die nodig zijn om het menu van de game zelf te spelen zonder schijf naar de PlayStation Portable gestuurd en na voltooiing worden ze gewoon van het apparaat verwijderd. Houd er rekening mee dat niet alle games deze modus ondersteunen.

Stap 5

Om eenvoudig twee PlayStation Portables te koppelen, schakel je beide in (knop aan de zijkant of bovenkant, afhankelijk van het model) en koppel je beide. Het gebruik van aanvullende programma's is hier niet vereist.

Aanbevolen: