Hoe De GamePad Archos Werkt

Hoe De GamePad Archos Werkt
Hoe De GamePad Archos Werkt

Video: Hoe De GamePad Archos Werkt

Video: Hoe De GamePad Archos Werkt
Video: DNS Erebus (aka Archos Gamepad 1) Hard Reset/Factory Reset 2024, Mei
Anonim

Eind augustus 2012 kondigde Archos de release van zijn eerste gaming-tablet aan. Gezien de populariteit van het bedrijf - een van de erkende leiders in de ontwikkeling van elektronische technologie, trok het nieuwe apparaat onmiddellijk meer aandacht.

Hoe de GamePad Archos werkt
Hoe de GamePad Archos werkt

Archos produceert al enkele jaren tabletcomputers die behoorlijk populair zijn. Deze keer is de volgende nieuwigheid gericht op gamers - de gepresenteerde gadget combineert de mogelijkheden van een tabletcomputer en een volwaardige gameconsole. Dankzij de functies van het apparaat kunnen gebruikers niet alleen hun favoriete games spelen, maar hebben ze ook toegang tot internet en de mogelijkheid om verschillende applicaties uit te voeren.

Het belangrijkste kenmerk van de Archos-gamingtablet is de aanwezigheid van bedieningsknoppen die nodig zijn voor gamers aan de zijkanten van het scherm. Het gebruik van een dergelijke oplossing transformeert de GamePad Archos in een nieuwe klasse apparaten die nog niet eerder op de markt aanwezig waren.

Aanraakbediening, traditioneel voor de meeste tablets, biedt niet de vereiste reactiesnelheid, daarom is het nogal onhandig. Er zijn nog andere nadelen - met name het gladde oppervlak van het scherm geeft geen feedback, de speler voelt de virtuele "knoppen" niet met zijn vingers. De besturing neemt een deel van het scherm in beslag, waardoor het spelvenster kleiner wordt. Ten slotte zijn veel moderne games gewoon niet compatibel met tablets, omdat ze zijn ontworpen voor volwaardige gameconsoles, computers en laptops.

De aanwezigheid van zijknoppen in de GamePad Archos maakt het veel gemakkelijker om spelsituaties te besturen en zal gamers zeker plezieren. Voor tabletgebruikers is een volledige reeks games beschikbaar, wat het nieuwe apparaat ongetwijfeld erg populair zal maken.

De tablet is uitgerust met een 7-inch scherm, een 2-core processor met een frequentie van 1,5 GHz en een 4-core Mali 400 grafische adapter, wat meer dan genoeg is voor een comfortabele game. Als besturingssysteem voor het nieuwe toestel hebben fabrikanten gekozen voor het populaire Android OS, dat gebruikers automatisch toegang geeft tot de Google Play-service, van waaruit je duizenden verschillende games kunt downloaden. De verkoop van de nieuwe tablet begint in oktober, de geschatte kosten van het apparaat zijn € 150.

Aanbevolen: