Hoe Viber Werkt

Inhoudsopgave:

Hoe Viber Werkt
Hoe Viber Werkt

Video: Hoe Viber Werkt

Video: Hoe Viber Werkt
Video: 13 основных упражнений на вибромашине Пошаговое руководство по тренировке 2024, April
Anonim

Viber (Viber) is een gratis VOIP-toepassing (internettelefoon) voor smartphones waarmee u sms-berichten kunt verzenden en kunt bellen tussen smartphones waarop Viber is geïnstalleerd.

Hoe viber werkt
Hoe viber werkt

Het is nodig

  • - beschikbaarheid van internet
  • - telefoon of tablet

instructies:

Stap 1

Om Viber op een telefoon of tablet te installeren, moet u naar de applicatiewinkel van het bijbehorende platform gaan (voor Android - Google Play, voor IOS - AppStore, voor Windows Phone - Windows Marketplace, voor BlackBerry - BlackBerry World) en downloaden de Viber-client.

Stap 2

Na installatie en lancering zal de applicatie u vragen om een land te selecteren en een mobiel telefoonnummer in te voeren. Het nummer wordt ingevoerd zonder de landcode. Binnen een minuut wordt er een sms met een viercijferige code naar het opgegeven nummer gestuurd om de applicatie te activeren.

Stap 3

Als een sms met een activeringscode niet binnen de opgegeven tijd is ontvangen, kunt u spraakactivering gebruiken in de applicatie-instellingen en wachten op een telefoontje van de Viber-klantenondersteuning. De operator dicteert de activeringscode en vervolgens moet u deze invoeren in het codeveld in de applicatie.

Stap 4

Na een succesvolle lancering moet je je naam (bijnaam) en foto's invoeren die je vrienden in de Viber-lijst zullen zien.

Stap 5

In de laatste fase zal de applicatie u vragen om toegang te verlenen tot de contactenlijst van de telefoon en daarna zullen de contacten met de geïnstalleerde Viber-applicatie zichtbaar zijn.

Stap 6

Voor die contacten die Viber nog niet hebben geïnstalleerd, kunt u deze applicatie aanbevelen door een sms te sturen met een link om te installeren. Daarna kunt u genieten van alle voordelen van de applicatie, waaronder het vertrouwelijke beheer van persoonlijke informatie, individuele applicatie-instellingen, evenals oproep- en berichtinstellingen.

Stap 7

Als je de applicatie dan al op je telefoon hebt geïnstalleerd, kun je beginnen met het installeren van de applicatie op je computer. Om dit te doen, moet je naar de officiële website van de applicatie gaan en op de knop Get Viber klikken, waarna het downloaden van het installatiebestand begint.

Stap 8

Nadat de applicatie op het bureaublad van de computer is geïnstalleerd, verschijnt er een snelkoppeling en in het geopende venster moet u het land selecteren en het mobiele telefoonnummer invoeren waar deze applicatie eerder was geïnstalleerd.

Stap 9

Na een bepaalde tijd komt het sms-bericht binnen in de applicatie op de telefoon, en niet als een gewone sms.

Stap 10

Om te activeren, moet u de code invoeren in het geopende venster. Na deze procedure worden de contacten gesynchroniseerd tussen de applicaties die op de telefoon en de computer zijn geïnstalleerd. En dan kunt u beginnen te communiceren met vrienden, terwijl u aanzienlijk geld bespaart op mobiele communicatie.

Aanbevolen: