Hoe De PDA Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De PDA Te Controleren
Hoe De PDA Te Controleren

Video: Hoe De PDA Te Controleren

Video: Hoe De PDA Te Controleren
Video: Alles wat je dient te weten over erectiepillen 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om een Pocket PC te controleren, net als elk ander mobiel apparaat, maar het beste is altijd om programma's voor bestandsbeveiliging aan te schaffen die op internet kunnen worden gedownload en in online winkels kunnen worden gekocht.

Hoe de PDA te controleren
Hoe de PDA te controleren

Noodzakelijk

  • - antivirus software;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Controleer uw Pocket PC op virussen met behulp van speciale antivirusprogramma's die zijn ontworpen voor draagbare en mobiele apparaten. Voer een zoekopdracht uit, voer de naam in van een hulpprogramma dat u kent, of een zoekopdracht naar antivirusprogramma's die geschikt zijn voor uw apparaatmodel.

Stap 2

Download het (dit kunt u het beste op een vaste computer doen), controleer de gedownloade gegevens op virussen en kwaadaardige code en kopieer het vervolgens naar het geheugen van uw PDA. Installeer het programma en voer een geheugenscan uit. Nadat u virussen heeft gedetecteerd, verwijdert u ze volledig van uw mobiele apparaat.

Stap 3

Sluit uw PDA aan op een gewone desktopcomputer met behulp van een speciale kabel die bij het apparaat wordt geleverd. Als er geen antivirussoftware op uw computer is geïnstalleerd, downloadt u het benodigde programma, installeert u het en voert u een scan uit van uw PDA, die in het systeem wordt weergegeven als een verwisselbare schijf.

Stap 4

Houd er rekening mee dat deze methode minder effectief is, omdat veel elementen van het mobiele apparaat ontoegankelijk zijn voor virusscanning wanneer het is aangesloten op een computer. U kunt ook eenvoudig de flashkaart van uw zakcomputer scannen, nadat u eerder een speciale adapter hebt gebruikt.

Stap 5

Besteed aandacht aan speciale hulpprogramma's die zijn ontwikkeld voor zakcomputers, die ze controleren en hun werk optimaliseren op basis van de resultaten. Let op de compatibiliteit van applicaties met uw apparaatmodel en controleer ze op virussen voordat u programma's installeert of gegevens naar uw PDA kopieert en verwijder geen beveiligingsprogramma's van uw draagbare apparaat.

Aanbevolen: