Hoe Bonussen Te Controleren Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Bonussen Te Controleren Op MTS
Hoe Bonussen Te Controleren Op MTS

Video: Hoe Bonussen Te Controleren Op MTS

Video: Hoe Bonussen Te Controleren Op MTS
Video: Hoe de afdekking van de expansietank van een auto te controleren 2024, April
Anonim

Met het MTS Bonus-programma kunt u bonuspunten ontvangen voor het gebruik van MTS-communicatiediensten en bankkaarten die aan dit programma zijn gekoppeld. De opgebouwde bonussen kunnen worden ingewisseld voor communicatiediensten, mobiele inhoud en kortingen op de goederen van de partners van de operator.

Wat is jouw gave?
Wat is jouw gave?

Het is nodig

  • - mobiele telefoon
  • - SIM-kaart van de operator MTS
  • - U moet geregistreerd zijn in het "Bonus MTS"-programma

instructies:

Stap 1

Om het aantal verzamelde bonussen in uw MTS Personal Account te zien, moet u naar de website mts.ru gaan. Voer uw telefoonnummer in tiencijferig formaat en wachtwoord in op het machtigingsformulier aan de linkerkant. Klik vervolgens op de knop "Inloggen". Op uw persoonlijke pagina in het blok "Mijn MTS Bonus" ziet u het totaal aantal verzamelde bonuspunten.

Stap 2

Ook is informatie over MTS-bonussen per sms te vinden. Stuur hiervoor een SMS-bericht met het woord "Bonus" naar het gratis nummer 4555. Binnen enkele minuten ontvangt u een antwoordbericht, waarin het aantal beschikbare bonuspunten wordt aangegeven.

Stap 3

Een andere manier om het aantal verzamelde bonussen te achterhalen, is door een USSD-commando te sturen. Om een dergelijke opdracht te verzenden, kiest u de combinatie * 111 * 455 * 0 # en drukt u op de beltoets. Als reactie op uw verzoek ontvangt u een sms met informatie over het puntensaldo op uw bonusaccount.

Stap 4

Als u iPad of IPhone en internet van MTS gebruikt, installeer dan de gratis applicatie "MTS Service". Gebruik itunes.apple.com om de app te downloaden. Installeer het programma volgens de instructies voor het apparaat dat u gebruikt. Sluit alle Wi-Fi-verbindingen en start de MTS Service-applicatie. Klik in het venster dat verschijnt op de knop "Autorisatiecode ophalen" en wacht op een sms-bericht met informatie. Voer vervolgens de ontvangen code in het daarvoor bestemde formulier op de pagina in. Om het aantal beschikbare bonussen te bekijken, gaat u naar de sectie "Persoonlijke account".

Stap 5

Om het aantal bonuspunten rechtstreeks van het account van het sociale netwerk Odnoklassniki, Facebook of VKontakte te achterhalen, gaat u naar de inlogpagina van het MTS Personal Account. Klik onderaan het machtigingsformulier naast het opschrift "Inloggen met:" op het icoon van het gewenste sociale netwerk. Voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord voor uw account in en klik op de knop "Inloggen". Voer vervolgens het wachtwoord in en log in vanaf uw persoonlijke account in het MTS Bonus-programma. Wacht op een sms met een bevestigingscode en voer deze code in het daarvoor bestemde formulier op de pagina in. Ga voor informatie over bonussen naar de sectie "MTS-bonus".

Aanbevolen: