Een Philips-tv Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Philips-tv Kiezen
Een Philips-tv Kiezen

Video: Een Philips-tv Kiezen

Video: Een Philips-tv Kiezen
Video: Телевизоры Philips 2021 - обзор новой линейки! 2024, Mei
Anonim

Momenteel kun je in de winkels een breed scala aan verschillende tv's bekijken. Als u uw aandacht hebt gevestigd op Philips-apparaten, overweeg dan bepaalde functies van bestaande modellen.

Een Philips-tv kiezen
Een Philips-tv kiezen

instructies:

Stap 1

Een belangrijk ding om meteen in gedachten te houden is dat Philips geen plasma-tv's maakt. Dit betekent dat je de keuze hebt tussen standaard LCD-apparaten en apparaten met een LED-display.

Stap 2

Het belangrijkste voordeel van LED-displays is hun hoge contrastverhouding. Kleurweergave-indicatoren in tv's met een dergelijk scherm zijn veel hoger dan die van conventionele LCD-apparaten. Kies voor LED panelen als deze eigenschap belangrijk voor je is.

Stap 3

Een ander voordeel van de beschreven apparaten is de geringe diepte van de behuizing. Deze modellen zijn zeer geschikt voor wandmontage. Selecteer nu de diagonaal van het scherm en verfijn de beeldverhouding.

Stap 4

De nieuwe productlijn van Philips biedt tv's die zijn ontworpen voor het bekijken van high-definition films. Deze 3D-panelen ondersteunen een resolutie van 2560x1080 pixels en hebben een beeldverhouding van 21:9. Koop een tv als deze als je een 3D-thuisbioscoopsysteem wilt.

Stap 5

Als u standaard lcd-tv's met een beeldverhouding van 16:9 selecteert, moet u de helderheidswaarden van het scherm controleren. Voor comfortabel tv-kijken bij daglicht, moet u een voldoende helder scherm hebben.

Stap 6

Selecteer de diagonaal van je beeldscherm. In dit geval moet u zich niet alleen laten leiden door persoonlijke wensen, maar ook door de eigenaardigheden van de plaatsing van het paneel. De kijker mag niet te dicht bij het scherm staan. Om de optimale afstand te berekenen, vermenigvuldigt u de schermdiagonaal met 1,5.

Stap 7

Controleer of er extra functies op uw tv zijn. Er zijn modellen die een videosignaal ontvangen via Wi-Fi, wat erg handig is bij het gebruik van een tv om satelliet-tv te kijken. Let op de aanwezigheid van video-ingangen die nodig zijn voor het aansluiten van externe apparaten. Verduidelijk de mogelijkheid om video's rechtstreeks vanaf USB-drives te starten.

Aanbevolen: