Hoe Maak Je Een Video Voor Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video Voor Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Video Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Video Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Video Voor Je Telefoon
Video: Hoe maak je een YouTube video op iPad of telefoon 2024, Mei
Anonim

Stel je voor dat je een videobestand hebt dat je aan je vrienden wilt laten zien. Maar je hebt alleen een mobiele telefoon bij je, die natuurlijk geen standaard avi-bestanden kan afspelen. Om ervoor te zorgen dat vrienden je video kunnen zien, moet dit bestand eerst worden verwerkt met een speciaal programma. Bijvoorbeeld PocketDivXEncoder.

Hoe maak je een video voor je telefoon
Hoe maak je een video voor je telefoon

instructies:

Stap 1

Download het programma naar de lokale schijf van uw pc met behulp van de downloadlink op de officiële website van het programma op https://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm. Installeer deze software. Vergeet niet alle gedownloade bestanden te controleren met speciale antivirusprogramma's, want op internet kunnen tijdens het downloaden virussen op de computer worden geactiveerd. Voer de toepassing uit met behulp van het opstartbestand. Het programmavenster lijkt op een gewone editor: aan de linkerkant van het venster bevinden zich hulpmiddelen voor het instellen van de parameters van een videobestand, aan de rechterkant - het videobestand zelf.

Stap 2

Laad het videobestand in het programma in het veld Bestand om te coderen. Klik hiervoor op de knop Openen en specificeer de locatie van het videobestand op de harde schijf van uw computer. Geef op dezelfde manier de locatie van het voltooide bestand op in het veld Uitvoerbestand, of wijzig het niet als u de originele video wilt bewerken. Als de video op de telefoon staat, moet u het apparaat met een speciale kabel op een pc aansluiten. Als er een flashstation in de telefoon zit, kan deze via de kaartlezer worden geplaatst.

Stap 3

Stel de videobeeldparameters in: video- en audiosignaalkwaliteit, helderheid, contrast en videobeeldformaat. Lees de instructies om erachter te komen welke videobestandsopties uw telefoon ondersteunt. Klik op de knop Voorbeeld om de voltooide versie van de afbeelding te zien. Om het wijzigingsproces te starten, klikt u op de knop Nu coderen.

Stap 4

Laad het videobestand in het telefoongeheugen en probeer het te starten om het resultaat te controleren. Als de mobiele telefoon het videobestand niet kon afspelen, verwerk het videobestand dan opnieuw met PocketDivXEncoder door de parameters te wijzigen. Probeer de parameters van het origineel niet te wijzigen. Maak altijd kopieën van uw bestanden.

Aanbevolen: