Wat Is Google Glass

Inhoudsopgave:

Wat Is Google Glass
Wat Is Google Glass

Video: Wat Is Google Glass

Video: Wat Is Google Glass
Video: Обзор Google Glass 2 — новая версия 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig verschijnen er steeds meer verschillende technieken, die mensen voorheen niet eens konden raden. Google Glass is de nieuwste uitvinding die belooft het voortouw te nemen in de markt.

Wat is Google Glass
Wat is Google Glass

Wat is Google Glass?

Google Glass is een speciaal apparaat (gadget), dat, zoals je direct aan de naam kunt raden, is ontwikkeld door Google. Hoe is dit apparaat? Kortom, Google Glass is een bril die kan worden gesynchroniseerd met elk Android OS-apparaat. Hier kan de vraag rijzen: "Waarom moet een gewone bril worden gesynchroniseerd met een mobiel apparaat?" Het antwoord is vrij eenvoudig, maar op zich al interessant. Google Glass - een bril met een ingebouwde camera en een klein scherm boven het rechteroog van de persoon. Met deze innovatieve bril kunt u video van hoge kwaliteit opnemen.

Apparaatkenmerken

Google Glass bestaat uit een titanium frame met niet-inklapbare handvatten. Het is vermeldenswaard dat dit frame stevig en toch flexibel is. De camera, de batterij ervoor en andere mechanismen bevinden zich in een kleine plastic behuizing, die zich bij het rechteroog bevindt. De standaard set van deze bril omvat: een etui, direct de bril zelf Google Glass, zonnebril, winddichte bril (transparant), evenals microUSB voor het overzetten van opgeslagen informatie. Wat betreft de specificaties van dit apparaat, het heeft: Android 4.0.3 + Google Glass-opstartprogramma, projectorscherm van 640x360 pixels, TI OMAP 4430 (Cortex-A9) dual-coreprocessor met een frequentie van 1,2 GHz, 1 GB RAM, Wi -Fi ondersteuning -Fi 802.11b/g, Bluetooth, GPS ontvanger, accelerometer, 16GB intern geheugen en 5 megapixel camera met 720p video opname.

Opgemerkt moet worden dat de eigenaar van Google Glass via spraakcommunicatie met dit apparaat kan communiceren. Spraakbesturing is helaas alleen in het Engels beschikbaar. Misschien wordt de Russische taal later toegevoegd. Bovendien kun je er met de bril mee werken door middel van gebaren die worden herkend met een speciaal touchpad. Tegenwoordig maakt een apparaat als Google Glass high-definition video-opnames mogelijk en voert het verschillende programma's van Google en derden uit.

Sommige mensen zijn bezorgd dat Google Glass en andere apparaten die video's en foto's maken, inbreuk kunnen maken op hun privacy. In veel landen is Google Glass onderworpen aan privacywetten. De fabrikanten van dit toestel betwijfelen zelf of Google Glass legaal gebruikt mag worden, conform de huidige wetgeving van de Russische Federatie en Oekraïne.

Aanbevolen: