Is Er Een Xbox360-emulator Op Pc?

Inhoudsopgave:

Is Er Een Xbox360-emulator Op Pc?
Is Er Een Xbox360-emulator Op Pc?

Video: Is Er Een Xbox360-emulator Op Pc?

Video: Is Er Een Xbox360-emulator Op Pc?
Video: The Best Xbox 360 Emulator for PC: Xenia - Full install guide / setup / tutorial 2024, Mei
Anonim

Zeker, veel pc-bezitters die geld willen besparen op de aankoop van de xbox360-settopbox, waren op zoek naar zijn emulator. Velen, terwijl ze een dringend probleem oplossen, stuiten op verschillende Trojaanse paarden, malware en geloven dat er geen werkende emulator bestaat.

Is er een xbox360-emulator op pc?
Is er een xbox360-emulator op pc?

emulators

Emulators bieden de mogelijkheid om verschillende games op een computer uit te voeren zonder speciale hardware. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op de aankoop van een bepaalde console en kunt u genieten van uw favoriete game die u leuk vindt. Wat betreft de xbox360-gameconsole zelf, gebruikers die er games op willen spelen op een pc, zijn op zoek naar speciale emulators op internet.

Waarom is er geen werkende xbox360-emulator?

Ten eerste is het de moeite waard erop te letten dat u voor een acceptabele werking van een dergelijke emulator een computer nodig hebt die de prestaties van de settopbox zelf overtreft. Zo blijkt dat een personal computer minimaal een centrale processor met een frequentie van 3,2 GHz moet hebben en tegelijkertijd minimaal drie cores moet hebben. Het is vermeldenswaard dat de architectuur van de processor in de xbox360 verschilt van de architectuur die wordt gebruikt voor de pc-processors. Een onderscheidend kenmerk is dat elke echte processorkern is verdeeld in nog 2 virtuele. Hierdoor heeft de settopbox een processor met 6 cores, wat betekent dat de computer dezelfde parameters moet hebben.

Zelfs als je een computer hebt met een krachtige processor, bijvoorbeeld Intel Core i7-970 Gulftown, die 6 cores heeft met een frequentie van 3,2 GHz, die tegelijkertijd drie xbox360-consoles kost, kun je nog steeds niet draai alle xbox-games … Het probleem zit hem juist in de verschillende architectuur van de processors. Het gewenste bereiken kan alleen worden bereikt met een aanzienlijke verhoging van de klokfrequentie van de processor die op een personal computer wordt gebruikt, en traditionele computers zullen deze frequentie niet snel overwinnen.

Natuurlijk zijn er emulators voor xbox, maar alleen voor de allereerste generatie van deze console. Het blijkt dus dat je geen moderne games kunt starten. Theoretisch kan zo'n emulator worden gemaakt als je hightech apparatuur, hooggekwalificeerde specialisten, enzovoort hebt. Eenlingen en kleine groepen zullen de taak gewoon niet aankunnen en dit is voor een groot deel te wijten aan het gebrek aan geld. Bovendien zal niet elke eigenaar van een pc het spel op zo'n emulator kunnen draaien, omdat, zoals eerder vermeld, hiervoor een zeer krachtige pc nodig is die evenveel kost als meerdere consoles.

Als je nog steeds oude maar graag games op de eerste generatie xbox wilt spelen, kun je de Cxbx-emulator downloaden en de stapsgewijze instructies gebruiken om het uit te voeren.

Aanbevolen: