Hoe De Tv Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe De Tv Te Repareren
Hoe De Tv Te Repareren

Video: Hoe De Tv Te Repareren

Video: Hoe De Tv Te Repareren
Video: Hoe een gebarsten of gebroken tv-scherm te repareren zonder het scherm te vervangen Ep 1 door Stomed 2024, Mei
Anonim

Zodra flatscreen-tv's in ons dagelijks leven verschenen, werd het duidelijk dat ze veel ruimte besparen. De eerste innovatie was het verschijnen van flat-panel monitoren, maar toen al was duidelijk welk gemak het nieuwe soort schermpanelen zou brengen. Aan de muur zal de tv niet alleen niet storen, maar hem ook versieren als een schilderij.

Hoe de tv te repareren
Hoe de tv te repareren

Het is nodig

TV, beugel, elektrische boor

instructies:

Stap 1

Opgemerkt moet worden dat de installatie van de tv gebeurt op basis van het gewicht van de tv. Bij een zwaar gewicht van je tv is het raadzaam iemand te bellen voor hulp. Je kunt de beugel zelf bevestigen, maar de tv optillen om hem aan de beugel te bevestigen is geen gemakkelijke taak. Bepaal de muur waarop de tv wordt gemonteerd. Het wordt niet aanbevolen om zware apparaten met een gewicht van meer dan 30 kg aan een gipsplaatwand te hangen.

Stap 2

Neem bij aankoop van dit type tv een draaibare beugel uit dezelfde winkel. De keuze van de beugel moet vallen op het model dat past bij het gewicht van je tv. Raadpleeg de documentatie voor de beugel, het is raadzaam om instructies in het Russisch te ontvangen. Als zo'n model niet bestaat, vraag dan uitgebreid aan de verkoopmedewerker hoe de beugel precies wordt geïnstalleerd.

Stap 3

Beugels kunnen van twee soorten zijn: voor flatscreen-tv's en voor tv's met CRT (basis - plank). In ons geval denken we aan een beugel voor lcd- en plasma-tv's. Maar de montagemethode voor deze beugels is precies hetzelfde. Begin daarom, nadat u de nieuwe items mee naar huis heeft genomen, met het monteren ervan.

Stap 4

Kies een plek voor je tv. Bevestig een stuk van de beugel en markeer de bevestigingspunten met een potlood.

Stap 5

Boor gaten voor het monteren van het montagedeel. Schroef de beugel vast met zelftappende schroeven.

Stap 6

Het andere deel van de beugel wordt aan de tv bevestigd. Dan kunnen ze worden aangesloten.

Stap 7

Probeer de verbinding van de onderdelen van de beugel met iemand te doen. Dit beschermt je tegen blessures en je nieuwe outfit tegen vallen.

Aanbevolen: