Hoe De Service Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service Op De Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe De Service Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service Op De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service Op De Telefoon Uit Te Schakelen
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2024, April
Anonim

De manier om deze of gene service uit te schakelen (bijvoorbeeld "Weersvoorspelling" of "Dating") hangt af van wat voor soort serviceprovider u heeft. Elk van hen biedt zijn klanten speciale diensten en abonneenummers aan.

Hoe de service op de telefoon uit te schakelen
Hoe de service op de telefoon uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u abonnee bent van Beeline, gebruik dan een speciaal systeem om diensten te beheren. Het is te vinden op https://uslugi.beeline.ru. Dit selfservicesysteem is multifunctioneel: je kunt er niet alleen diensten mee activeren of deactiveren, maar ook accountgegevens opvragen, het tariefplan wijzigen en de simkaart blokkeren. Let op: het systeem vereist autorisatie. Om een wachtwoord te krijgen, stuurt u de operator het commando * 110 * 9 #. Enkele minuten na verzending wordt er een sms-bericht met gegevens naar uw mobiele telefoon verzonden. Gebruik uw telefoonnummer om in te loggen.

Stap 2

MegaFon-abonnees hebben ook de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende services en deze te weigeren met behulp van een speciaal systeem genaamd Service Guide. Nu is het helemaal niet nodig om een apart nummer te zoeken dat bedoeld is om een bepaalde dienst uit te schakelen, want je regelt alles online. De service is echter niet beperkt tot alleen deze functie. Dankzij hem kunt u ook informatie krijgen over de status van het persoonlijke account of bijvoorbeeld het tarief wijzigen. Open de website https://sg.megafon.ru om in te loggen.

Stap 3

Als u klant bent van MTS, moet u om services te deactiveren inloggen op een universeel systeem genaamd "Internet Assistant". Het is gemakkelijk te vinden op de hoofdpagina van de officiële website van de exploitant. Stel voordat u inlogt een persoonlijk wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem. Hiervoor wordt het USSD-nummer * 111 * 25 # en het nummer 1118 opgegeven. Let op: het wachtwoord moet uit vier tot zeven tekens bestaan. Na het openen van de "Internet-assistent" ziet u de menu's "Servicebeheer" en "Mijn abonnementen". Uw menukeuze hangt af van het soort service dat u hebt geactiveerd. Klik in het eerste geval, tegenover de naam van de service, op de kolom "Uitschakelen" en in het tweede geval op "Abonnement verwijderen".

Aanbevolen: