Wat Zijn ICloud-fotostreams En Hoe Gebruik Je Ze?

Wat Zijn ICloud-fotostreams En Hoe Gebruik Je Ze?
Wat Zijn ICloud-fotostreams En Hoe Gebruik Je Ze?
Anonim

iCloud-fotostreams is een handige service voor het delen van foto's en video's met vrienden en voor het beschermen van uw foto's tegen onbedoeld wissen.

Hoe icloud-fotostream in te stellen
Hoe icloud-fotostream in te stellen

Een fotostream is een verzameling van uw foto's en video's die zich op Apple-servers bevinden. Met Fotostreams kunt u uw foto's overal ter wereld delen met vrienden en familie.

U kunt bijvoorbeeld een vakantiefotostream in Venetië maken, deze delen met uw partner en collega's en daar geleidelijk foto's toevoegen. Geen flashdrives en andere ongemakken meer - uw vrienden kunnen foto's op hun computer, iPhone of iPad bekijken, er commentaar op geven of uw eigen foto's toevoegen, als u dat natuurlijk toestaat.

U kunt ook een speciale fotostream inschakelen met de naam Mijn fotostream. Het slaat alle foto's op die u in de afgelopen 30 dagen hebt gemaakt. U kunt er zelf niets aan toevoegen - het is alleen nodig om foto's te herstellen in geval van verlies van uw telefoon.

Om Fotostreams op iOS te gebruiken, gaat u naar Instellingen - iCloud - Foto's (Photo Stream voor iOS 6) en schakelt u Fotostreams in.

Installeer het iCloud-configuratiescherm om Photo Streams op een Windows-computer te gebruiken.

Om je foto's te delen, maak je een nieuwe fotostream aan (via de standaard Foto's-applicatie), klik je rechtsonder op de knop Gebruikers en voeg je hier je vrienden toe. Hier kunt u ook het menu "Openbare website" inschakelen en een link krijgen door erop te klikken waarop iedereen uw foto's kan bekijken vanaf elk apparaat, bijvoorbeeld vanaf een computer met Windows.

Foto's toevoegen vanaf een pc is niet anders dan bestanden naar een map kopiëren. Ook voor iOS-apparaten is niets moeilijk - vergelijkbaar met het verzenden van foto's via iMessage, een foto selecteren en verzenden, maar niet naar Berichten, maar naar iCloud.

IOS 7-gebruikers hebben nog een fotostream in de Foto's-app genaamd Activiteit. Alle nieuwe evenementen uit alle fotostreams (foto's, video's, reacties) worden er automatisch aan toegevoegd.

En natuurlijk hebben fotostreams hun eigen beperkingen:

1. U kunt niet meer dan 100 fotostreams maken.

2. Elke fotostream kan niet meer dan 5000 foto's opslaan.

3. Beperkingen op het aantal toegevoegde foto's per uur / dag / maand (zie "Beperkingen van fotostreams" aan het einde van het artikel).

4. Foto's worden niet direct aan fotostreams toegevoegd, maar alleen (wat vrij logisch is) bij verbinding met 3G, wifi of synchronisatie met iTunes. Bestel daarom tijdens uw vakantie of zakenreis vaker onbeperkt internet op uw kamer of bezoek vaker een café met gratis wifi, zodat uw kostbare foto's altijd veilig zijn.

Je kunt alleen video's toevoegen aan fotostreams van apparaten met iOS 7.

Aanbevolen: