Hoe De Batterijen Op Te Laden?

Inhoudsopgave:

Hoe De Batterijen Op Te Laden?
Hoe De Batterijen Op Te Laden?

Video: Hoe De Batterijen Op Te Laden?

Video: Hoe De Batterijen Op Te Laden?
Video: HOW TO: Hoe gebruik je een IMAX Lader Om Airsoft Batterijen Op Te laden? 2024, Mei
Anonim

Het is niet nodig om te haasten om nieuwe te kopen elke keer dat de batterijen leeg raken. Het is veel gemakkelijker om op een dag wat meer geld uit te geven en batterijen te kopen die u zelf kunt opladen.

Hoe de batterijen op te laden?
Hoe de batterijen op te laden?

instructies:

Stap 1

Om de accu's op te laden heb je een oplader nodig, die wordt vaak met twee tot vier accu's verkocht, dus als je zo'n kit hebt gekocht is de helft van het probleem al opgelost. Als er geen oplader is, moet u er een aanschaffen.

Stap 2

Als je hebt besloten om een oplader te kopen, controleer dan tegelijkertijd de batterijen die je hebt - niet alles kan worden opgeladen. Oplaadbare batterijen worden op oplaadbare batterijen geschreven en hun capaciteit wordt in grote getallen aangegeven: 800, 1200, 1600, 2200, 2600, enz. Als uw batterijen dergelijke aanduidingen niet hebben en hun spanning niet 1,2 V, maar 1,5 V is, zorg er dan voor dat u dergelijke batterijen niet kunt opladen.

Stap 3

Nadat de batterijen en oplader klaar zijn voor gebruik, plaatst u de batterijen in het apparaat, waarbij u strikt de polariteit in acht neemt. Zoek naar de plus- en mintekens en plaats de batterijen dienovereenkomstig. Om de batterij te plaatsen, moet u in de regel de "tong" in de oplader buigen, die de batterij met behulp van een veer vasthoudt.

Stap 4

Nadat u zich ervan heeft verzekerd dat de batterijen stevig aan de oplader zijn bevestigd, steekt u de stekker in een stopcontact. Bij de meeste oplaadbeurten worden de LED-indicatoren op dit moment rood, wat betekent dat het oplaadproces is begonnen.

Stap 5

Op alle accu's staat informatie over hoeveel uur deze accu's opgeladen moeten worden. Voor batterijen met verschillende capaciteiten kan de oplaadtijd variëren van 12 tot 24 uur of meer. Bovendien geven sommige laders de voltooiing van het laadproces aan door een geluidssignaal te laten klinken of door de kleur van de indicatoren van rood naar groen te veranderen.

Aanbevolen: