Hoe Nieuwe Batterijen Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Nieuwe Batterijen Op Te Laden
Hoe Nieuwe Batterijen Op Te Laden

Video: Hoe Nieuwe Batterijen Op Te Laden

Video: Hoe Nieuwe Batterijen Op Te Laden
Video: HOW TO: Hoe gebruik je een IMAX Lader Om Airsoft Batterijen Op Te laden? 2024, Mei
Anonim

De eerste 5-10 batterijladingen hebben invloed op hun energieverbruik en levensduur. Het is belangrijk dat de batterij volledig ontladen is voor het opladen en dat het oplaadproces in overeenstemming is met de tijd die op de verpakking staat aangegeven.

Hoe nieuwe batterijen op te laden
Hoe nieuwe batterijen op te laden

instructies:

Stap 1

Ontlaad de batterijen volledig. De hoeveelheid energie die overblijft voor de eerste lading wordt voortaan als nul beschouwd. Met andere woorden, als de batterij maar half ontladen is, wordt de energiecapaciteit gehalveerd.

Stap 2

De laadtijd wordt bepaald door de initiële energiecapaciteit en de laadstroom. Dit aantal in uren vindt u op de verpakking van de oplader. Voor een paar 2700 batterijen is de oplaadtijd bijvoorbeeld meestal 5 uur.

Als de instructie verloren is gegaan, kunt u de oplaadtijd achterhalen met behulp van de formule: de batterijcapaciteit wordt gedeeld door de laadstroom (aangegeven op de batterijen). Het resultaat is het aantal uren dat nodig is om volledig op te laden.

Stap 3

Evenzo (ontladen - opladen) een nieuwe batterij meerdere keren opladen na aankoop. Bij het eerste gebruik kan onvolledig opladen of onvolledige ontlading resulteren in een lager stroomverbruik en een kortere levensduur van de batterij.

Aanbevolen: