Hoe De Zello-radio Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Zello-radio Te Gebruiken
Hoe De Zello-radio Te Gebruiken

Video: Hoe De Zello-radio Te Gebruiken

Video: Hoe De Zello-radio Te Gebruiken
Video: 4g Android Zello Walkie Talkie Smart Phone Network Poc Radio with Sim Card Walkie Talkie 2024, April
Anonim

De Zello-app wordt gebruikt voor walkietalkie-gesprekken. Het programma kan zowel op smartphones als op pc's werken. Het gebruik van Zello is vrij eenvoudig - de applicatie-interface is intuïtief.

Hoe de zello-radio te gebruiken
Hoe de zello-radio te gebruiken

Zello - portofoon voor smartphone en computer and

Zello is een applicatie waarmee je van je smartphone een echte walkietalkie kunt maken. Er zijn versies van Zello voor smartphones op basis van Android, iOS, Windows Phone en Blackberry-besturingssystemen. Er is ook een versie van het programma die is ontworpen voor gebruik op desktopcomputers met Windows.

Het programma gebruiken

Zello is gemakkelijk te gebruiken. Wanneer u het programma voor de eerste keer start, wordt u gevraagd om u bij de dienst te registreren en uw persoonlijke gegevens (login, wachtwoord, e-mailadres) op te geven. Om je microfoon in te stellen en te controleren hoe Zello werkt, kun je de speciale Echo-robot gebruiken - deze wordt standaard weergegeven in je contactenlijst.

Met Zello kunt u zowel rechtstreeks als via kanalen communiceren met een andere abonnee. Het kanaal in Zello is een soort analoog van de frequentie in een gewone walkietalkie. U kunt uw eigen kanalen maken of u abonneren op bestaande kanalen. Kanalen kunnen open (voor iedereen toegankelijk) en gesloten zijn (toegang tot ze wordt uitgevoerd met een wachtwoord).

Om met de persoon op de portofoon te praten, selecteert u de contactpersoon en houdt u vervolgens de PTT-knop ingedrukt. U hoort een pieptoon, waarna u kunt beginnen met praten. Als je klaar bent met je bericht, laat je de knop los.

Als een andere persoon uit uw contactenlijst op het moment dat u het bericht verzond, u ook heeft geadresseerd, wordt het bericht dat naar u is verzonden automatisch op de achtergrond opgenomen en afgespeeld zodra u klaar bent met spreken.

Om een gebruiker te blokkeren, volstaat het om hem uit de contactlijsten te verwijderen. Als hij een tweede autorisatieverzoek doet, klikt u in het menu dat verschijnt op "Blokkeren".

Om naar de berichtgeschiedenis te luisteren, moet u een contact of kanaal selecteren en op de knop "Recent" klikken.

Om een persoon aan je contacten toe te voegen, ga je naar het menu "Acties / Contact toevoegen". Vervolgens moet u de gebruikersnaam of het e-mailadres opgeven. Nadat Zello een abonnee in zijn basis heeft gevonden, moet hij nog een autorisatieverzoek verzenden. De smartphoneversies van Zello ondersteunen ook zoeken in adresboeken.

De Zello-versie voor computers verschilt qua functionaliteit praktisch niet van de versies bedoeld voor smartphones. Met slechts één uitzondering - Zello is enigszins "scheef" voor personal computers, de interface is niet zo handig en enigszins gecompliceerd.

Aanbevolen: