Hoe De DVR Als Camera Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De DVR Als Camera Te Gebruiken
Hoe De DVR Als Camera Te Gebruiken

Video: Hoe De DVR Als Camera Te Gebruiken

Video: Hoe De DVR Als Camera Te Gebruiken
Video: How to Set Up the RoadCam App for iBEAM's TE-DVR-DL or TE-DVR-PS Cameras 2024, April
Anonim

Om de situatie op de weg vast te leggen, installeren automobilisten een videorecorder. Omdat de belangrijkste functie het opnemen van video is, kan het apparaat ook als een gewone camcorder worden gebruikt.

Hoe de DVR als camera te gebruiken
Hoe de DVR als camera te gebruiken

instructies:

Stap 1

Kies en schaf een van de speciale modellen multifunctionele DVR's aan die ook als draagbare compactcamera gebruikt kunnen worden. Een van de bekendste toestellen van dit type is de Highscreen Black Box Outdoor videorecorder. Zonder een aangesloten scherm ziet dit apparaat eruit als een cilinder, waarvan het ene uiteinde een lens heeft en het andere - een paneel met HDMI- en miniUSB-poorten, connectoren voor het aansluiten van twee microfoons, een slot voor een geheugenkaart en een schakelaar tussen verschillende video resoluties.

Stap 2

Een kenmerk van dit apparaat is de aanwezigheid van meerdere houders tegelijk, waardoor de DVR onder verschillende omstandigheden kan worden gebruikt. Dit zijn houders voor een auto-, motor- of fietsstuur, een helm en eventuele vlakke ondergronden.

Stap 3

Plaats een geheugenkaart van voldoende grootte in het apparaat en begin met het opnemen van video, waarbij u de cilinder met de camera in uw handen houdt of op uw hoofd bevestigt. Tegelijkertijd ziet het eruit als een compact apparaat om te fotograferen zoals GO-PRO, dus mensen om je heen zullen waarschijnlijk niet begrijpen dat je een autorecorder gebruikt en geen gewone camera.

Stap 4

U kunt andere modellen autorecorders gebruiken voor eenvoudige video-opnames. Om dit te doen, moeten ze gemakkelijk te dragen zijn en verwijderbare steunen hebben. Daarnaast is de beschikbare geheugenruimte voor video-opnames belangrijk: eenvoudige recorders ondersteunen meestal alleen kleine geheugenkaarten, aangezien wegfotografie niet veel ruimte in beslag neemt.

Stap 5

Gebruik apparaten die geheugenkaarten van 16 Gb en hoger ondersteunen. Let op de beeldhoek van de DVR: als deze breed genoeg is, is het handig om foto's te maken. Eenvoudige en goedkope modellen schieten meestal slechts een kleine ruimte ervoor, waardoor ze alleen in een auto kunnen worden gebruikt.

Stap 6

Videorecorders kunnen ook worden gebruikt als bewakingscamera's voor buiten. Koop hiervoor een apparaat met een intervalopnamefunctie. Zorg ervoor dat je voor een langere periode kunt fotograferen. Je kunt het instellen om met regelmatige tussenpozen in te schakelen en 1-2 uur te werken, waarna het teruggaat naar de standby-modus.

Stap 7

Compacte modellen van DVR's worden vaak gebruikt als webcams die via een USB-connector op een computer of laptop zijn aangesloten. Pas op voor apparaten met een zwanenhals en een comfortabele standaard om de camera comfortabel voor je gezicht te plaatsen. Sommige modellen werken alleen met speciale software zoals WebcamDV op uw computer.

Aanbevolen: