Hoe Maak Je Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een PDA
Hoe Maak Je Een PDA

Video: Hoe Maak Je Een PDA

Video: Hoe Maak Je Een PDA
Video: Hoe draden op een tv te knippen en te maken - 4 draaibank 2024, Mei
Anonim

Het is bijna onmogelijk om van afvalmateriaal of andere apparatuur een PDA te maken. Zelfs als u dit probeert, zullen de tijd en het geld die aan zelfmontage worden besteed, alle tijd en materiaalkosten voor het vinden en kopen van deze apparatuur overschrijden. Maar het is heel goed mogelijk om een bestaande PDA te reflashen.

Hoe maak je een PDA
Hoe maak je een PDA

instructies:

Stap 1

Als het voor u nieuw is om nieuwe software te installeren, gebruik dan de betere officiële "flashing" van de PDA. De handleiding wordt meestal bij de standaard software geleverd. Als uw computer een besturingssysteem heeft dat niet lager is dan Windows XP, zijn er geen problemen met de firmware.

Stap 2

Open het leesmij-bestand en lees de instructies voor het installeren van extra software. Sluit de PDA aan op de computer. Uw communicator moet een verzoek om een activeringscode voor herprogrammering weergeven. U kunt het verkrijgen op de website van uw PDA-fabrikant. Nadat u de code hebt ingevoerd, begint het knipperende proces.

Stap 3

Voor veel gebruikers die hun PDA opnieuw hebben geflashed met de officiële versie, kan het een onaangename verrassing zijn dat er daarna te weinig ruimte over is in het hoofdgeheugen van de communicator. Daarom is er ook een onofficiële PDA-firmware.

Stap 4

Let op: een niet-officiële flashing vereist een pre-installatie van het programma flasher.exe. Alle firmwares komen in een.bin-bestand.

Stap 5

Laad uw Pocket PC volledig op. Sluit het ActiveSync-proces of schakel de USB-verbinding uit ("Bestand" -> "Opties" -> schakel het selectievakje "USB-verbinding toestaan" uit).

Stap 6

Voer flasher.exe uit. Start de PDA op in de firmwaremodus. Om dit te doen, moet u tegelijkertijd op "Power" en "Record" drukken (de knop bevindt zich onder de volumeregeling) en de stylus - Reset. Oefen vooraf met de PDA uitgeschakeld, als u nog niet over de nodige vaardigheden beschikt om met de communicator te werken.

Stap 7

Wacht tot het firmwarevenster verschijnt. Maak verbinding met uw computer. Selecteer de firmware in het programma flasher.exe. Wacht tot het proces is voltooid. Druk daarna tegelijkertijd met uw vinger op "Power" en Reset met uw stylus. Houd vervolgens de rode knop ingedrukt totdat het bericht over "Harde reset" verschijnt. Houd ten slotte de linker zachte knop Ja een tijdje ingedrukt. De firmware is voltooid.

Aanbevolen: