Een Mobiele Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Instellen
Een Mobiele Telefoon Instellen

Video: Een Mobiele Telefoon Instellen

Video: Een Mobiele Telefoon Instellen
Video: Walmart Unboxing/Family mobile phone plan Samsung Galaxy phone setup📦 2024, Mei
Anonim

Direct na aanschaf van een mobiele telefoon denken we na over het personaliseren van de mobiele telefoon. Het is noodzakelijk om het voor jezelf aan te passen om te voelen dat het echt van ons is. Natuurlijk zullen er tijdens het gebruik nieuwe wijzigingen optreden, maar voor het grootste comfort wordt aanbevolen om de telefoon onmiddellijk na aankoop te configureren.

Een mobiele telefoon instellen
Een mobiele telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Stel eerst de services in die u gaat gebruiken - internet en mms. Om ze te configureren, volstaat het om het nummer van de operator te bellen. Vraag een informatiebericht aan bij de operator, waarna u een systeembericht ontvangt over de instellingen die u moet toepassen.

Stap 2

Stel een beltoon in op uw telefoon. Gebruik de functies van uw telefoon om uw beltoon luider en harmonieuzer te laten klinken. Hiervoor heb je een audio-editor nodig. Normaliseer de track door de grafische equalizer zo in te stellen dat lage frequenties worden geminimaliseerd. Het punt is dat de luidspreker van de meeste telefoons niet is ontworpen om lage frequenties weer te geven, het zijn de hoge frequenties die de grootste eufonie ontvangen.

Stap 3

Pas het telefoonmenu, de tijd en de datum aan. Om de tijd en datum in te stellen, volstaat het om "auto-update" te selecteren in de juiste instellingen en de telefoon opnieuw op te starten - dit zorgt ervoor dat de tijd die op uw telefoon wordt aangegeven, overeenkomt met de echte tijd. Het aanpassen van menu's en snelkoppelingen is essentieel om de bruikbaarheid van uw telefoon te maximaliseren. U kunt de telefoonknoppen instellen voor acties zoals het openen van een menu op de telefoon of het snelkiezen van een nummer, maar het menu moet worden ingesteld op basis van de positie van de pictogrammen die u gewend bent.

Aanbevolen: