Hoe De Schuifregelaar Te Demonteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Schuifregelaar Te Demonteren?
Hoe De Schuifregelaar Te Demonteren?

Video: Hoe De Schuifregelaar Te Demonteren?

Video: Hoe De Schuifregelaar Te Demonteren?
Video: Fix a Running Toilet...Fill Valve Replacement -- by Home Repair Tutor 2024, Maart
Anonim

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. De elektronicamarkt staat bol van de verschillende modellen. Heel vaak heeft een mobiele telefoon echter kleine reparaties nodig. Het demonteren van een gewone candybar zal niet moeilijk zijn, maar hoe de slider te demonteren?

hoe de schuifregelaar te demonteren?
hoe de schuifregelaar te demonteren?

Noodzakelijk

Speciale set schroevendraaiers, lichtgekleurde doek, plakband, handschoenen

instructies:

Stap 1

Lees de gebruiksaanwijzing van uw mobiele apparaat aandachtig door. Het geeft meestal een diagram van de structuur van het apparaat. Bestudeer het om te begrijpen hoe uw machine werkt. Elk telefoonmodel heeft zijn eigen kleine nuances.

Stap 2

Bereid je werkoppervlak voor. Neem hiervoor een lichtgekleurde doek en plaats deze op de plaats waar u de telefoon wilt demonteren. Lichte stof is goed omdat alle kleine details er perfect op zichtbaar zijn. Je kunt ook een vel papier gebruiken. Het is het beste om katoenen handschoenen te dragen. Hiermee kunt u voorkomen dat er vette vingerafdrukken achterblijven op de interne onderdelen van het apparaat. Medische latexhandschoenen kunnen ook werken.

Stap 3

Zet je mobiele telefoon uit. Verwijder het deksel van het batterijcompartiment. Haal de batterij uit het compartiment. Nu moet je de simkaart en USB-stick eruit halen, omdat ze de volledige demontage kunnen belemmeren. Zoek daarna alle bouten. Ze moeten worden losgeschroefd. Gebruik hiervoor alleen een speciale set schroevendraaiers. Veel modellen apparaten zijn gemonteerd met bouten met een speciale kop, zodat ze niet kunnen worden losgeschroefd met gewone schroevendraaiers. U kunt het beste een schroevendraaierset kopen voor het werken met huishoudelijke apparaten. Probeer de bouten nooit uit te klappen met een gewone schroevendraaier of een mes! Je bederft dus alleen de bouten en het apparaat zelf. Probeer de locatie van alle bouten te onthouden, zodat ze tijdens de montage op dezelfde plaatsen worden geschroefd.

Stap 4

Wanneer alle bouten zijn verwijderd, kunt u beginnen met het demonteren van de behuizing. Het bestaat meestal uit twee delen, die bij elkaar worden gehouden door plastic clips. U moet de locatie van alle vergrendelingen vinden en ze voorzichtig naar buiten knijpen. Een lichte vingerdruk is meestal voldoende. Zorg ervoor dat alle vergrendelingen zijn ontgrendeld voordat u delen van het chassis uit elkaar haalt. Anders loop je het risico ze te breken. Dan houdt het lichaam het niet vast. Nadat je de twee delen van het hoesje van elkaar hebt gehaald, moet je voorzichtig een stukje plakband op het hele oppervlak van het telefoonscherm en de binnenkant van het glas van het hoesje plakken. Hierdoor worden stof en vingerafdrukken verwijderd die niet gemakkelijk van deze onderdelen te verwijderen zijn.

Stap 5

Je hebt de telefoon bijna uit elkaar gehaald. Vervolgens moet je uiterst voorzichtig zijn, want voor je liggen de binnenkanten van de telefoon, die heel gemakkelijk te beschadigen zijn. Gewoonlijk kunnen alle connectoren eenvoudig uit hun stopcontacten worden verwijderd. Ook moeten het scherm en de telefoon zelf met een lus zijn verbonden - een dunne tape met strepen, waardoor informatie van de processor van de telefoon naar het scherm wordt verzonden. Deze kabel mag niet klem komen te zitten of bekrast worden, anders werkt hij gewoon niet. Het wordt ten zeerste afgeraden om het schuifmechanisme zelf te demonteren, omdat het erg complex is. Het heeft ook veel wegwerponderdelen die kunnen worden verwijderd en de telefoon kunnen beschadigen.

Aanbevolen: