Verbinding Maken Met Akado

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Akado
Verbinding Maken Met Akado

Video: Verbinding Maken Met Akado

Video: Verbinding Maken Met Akado
Video: Frederik Imbo: Hoe krijg je met iemand verbinding als het vierkant draait? 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om een keuze te maken uit het enorme aantal internetproviders op de markt. Wanneer je een provider kiest, heb je misschien vragen over het aansluiten bij een bedrijf dat je leuk vindt. Hieronder zullen we het hebben over verbinding maken met een van de grootste providers - het Akado-bedrijf.

Verbinding maken met Akado
Verbinding maken met Akado

Noodzakelijk

een computer met internettoegang of een telefoon

instructies:

Stap 1

Bezoek de officiële website van het bedrijf en controleer of je huis is verbonden met het Akado-netwerk. Dit kan op drie manieren:

- bel de 24-uurs ondersteuningsdienst van het bedrijf op het telefoonnummer in Moskou (495) 231-44-44;

- neem contact op met een adviseur in een van de verkoopkantoren (van 9.00 tot 21.00 uur, kantooradressen zijn beschikbaar op de website van het bedrijf);

- op de officiële website bij het plaatsen van een aanvraag voor aansluiting.

Stap 2

Kies een tariefplan en internetsnelheid: 2000/4000/8000/16000 Kbps. Houd er rekening mee dat het bedrag aan maandelijkse betalingen afhankelijk is van de geselecteerde snelheid. Houd er rekening mee dat elk tariefplan speciaal is ontworpen voor specifieke vereisten. Evalueer objectief waarvoor u internet nodig heeft. Dit zal u wat geld besparen.

Stap 3

U kunt een verbinding op drie manieren registreren:

- door de technische ondersteuning te bellen die is gespecificeerd in stap 1;

- persoonlijk op kantoor;

- op de website van het bedrijf.

Stap 4

Om verbinding te maken op de website van het bedrijf, moet u op het geselecteerde tariefplan klikken. Het systeem zal je automatisch doorverwijzen naar de Akado online winkel. Hier kunt u kennis maken met alle kenmerken van dit tariefplan en door op de knop "Toevoegen aan winkelwagen" te klikken, kunt u overgaan tot de registratie van de verbinding. Nadat u op de knop "Afrekenen" in de linkerbenedenhoek van het scherm hebt geklikt, wordt het orderbevestigingsvenster geladen, waarin u kunt controleren of uw huis is aangesloten op het algemene Akado-netwerk en uw persoonlijke gegevens (naam, telefoon nummer, adres). In dit veld kunt u uw eerste betaling berekenen en vertrouwd raken met de speciale aanbiedingen van het bedrijf. Nadat u dit formulier heeft ingevuld, klikt u op de knop "Verzenden" en een medewerker van het bedrijf zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, die de rest van de details van uw verbinding zal verduidelijken.

Aanbevolen: