Hoe De Kop Te Verwijderen Epson R270

Inhoudsopgave:

Hoe De Kop Te Verwijderen Epson R270
Hoe De Kop Te Verwijderen Epson R270

Video: Hoe De Kop Te Verwijderen Epson R270

Video: Hoe De Kop Te Verwijderen Epson R270
Video: Epson T60 / R270 / R290 Head Removal Instruction 2024, Mei
Anonim

Het gebeurt zo dat na een lange periode van inactiviteit de inkjetprinter, in plaats van te beginnen met printen, met alle lampjes tegelijk knippert en het papier niet wil accepteren. De techniek geeft op deze manier aan dat het tijd is om de printkop te vervangen.

Hoe de kop te verwijderen Epson r270
Hoe de kop te verwijderen Epson r270

Noodzakelijk

  • - Epson r270-printer;
  • - kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst de papierlade, de deksel zit niet in de weg. Gebruik uw duim om de vergrendeling te openen en trek de lade met uw andere hand naar u toe.

Stap 2

Ten tweede, demonteer de randen. Draai de schroeven los en verwijder ze. Er zijn ook vergrendelingen onder de schroeven, druk er lichtjes op, het plastic zal buigen. Pak de rand van de zijwand vast en schuif het paneel van u af. Volg dezelfde stappen om het paneel aan de andere kant te verwijderen.

Stap 3

Vervolgens ziet u het USB-frame, dat ook moet worden gedemonteerd. Om het frame te verwijderen, trekt u het tegelijkertijd omhoog en naar achteren. Onder het frame bevinden zich schroeven die de behuizing bevestigen. Er zijn twee schroeven, deze bevinden zich aan beide zijden van de printer en bevinden zich aan de achterkant. Draai de schroeven los en verwijder de hoofdletters. De schroeven bevestigen de vergrendelingen, schuif ze met beide handen tegelijk. Druk op de behuizing rond de randen en trek aan het plastic. Zodra de behuizing eraf schuift, verwijdert u de printerkap naar boven.

Stap 4

Verwijder de wagenconstructies. Ontgrendel het eerst. In de printer, in de uiterste linkerhoek, bevindt zich een groot wit tandwiel. Draai dit tandwiel voorzichtig met uw handen, houd er rekening mee dat de procedure moet worden uitgevoerd terwijl de printer is uitgeschakeld. Controleer voordat u de printer uitschakelt of de wagen zich op de parkeerplaats bevindt.

Stap 5

Schakel vervolgens alle zichtbare elektrische lussen uit, verwijder de veiligheidsplaten - deze bevinden zich aan de buiten- en binnenkant van de wagen. Verwijder het contactblok van de chips. Om dit te doen, beweegt u de wagen helemaal naar rechts, steekt u een schroevendraaier erin terwijl u de vergrendeling indrukt. Til het contactblok van de chips op en verwijder het rechterdeel ervan.

Stap 6

Verplaats de wagen helemaal naar links. Verwijder het contactblok van de chips aan de linkerkant op dezelfde manier als aan de rechterkant.

Voor u bevindt zich de printkop. Draai de bouten los, het zouden er drie moeten zijn. Verwijder de lintkabels van de connectoren en verwijder de printkop.

Aanbevolen: