Hoe U Uw Telefoon Kunt Reinigen Van Vuil

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Reinigen Van Vuil
Hoe U Uw Telefoon Kunt Reinigen Van Vuil

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Reinigen Van Vuil

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Reinigen Van Vuil
Video: How to Clean the Dust from iPhone Earpiece Speaker Grills 2024, Mei
Anonim

De telefoon ziet er, net als elk ander ding dat vaak wordt gebruikt, vroeg of laat niet meer aantrekkelijk uit. Hoe het terug te brengen naar zijn vorige uiterlijk?

Hoe u uw telefoon kunt reinigen van vuil
Hoe u uw telefoon kunt reinigen van vuil

De telefoon moet van tijd tot tijd worden schoongemaakt. Dit komt niet alleen door de esthetiek, maar ook door de functionaliteit van het apparaat. Onder een vuil hoesje bevinden zich stofdeeltjes, die krassen kunnen maken op het deksel van je telefoon.

De methoden en maatregelen die worden gebruikt om de behuizing schoon te maken, zijn afhankelijk van het materiaal van de telefoon. Sommige hebben bijvoorbeeld een lichaam van siliconen of polyurethaan.

Hier zijn een paar tips

  1. Na het loskoppelen van de telefoon, wast u de binnen- en buitenkant van de case. De beste manier om de kast schoon te maken, is met een zachte, pluisvrije doek die is bevochtigd met warm water. Bij het reinigen is het belangrijk om pollen, kruimels en zanddeeltjes voorzichtig van het oppervlak te verwijderen.
  2. Gebruik geen glazenwassers of andere huishoudelijke chemicaliën. Vermijd alle soorten oplosmiddelen, ammoniak, oppervlaktekrasmiddelen en reinigingsmiddelen die waterstofperoxide bevatten.
  3. Voor de reiniging mogen geen scherpe borstels of borstels worden gebruikt.
  4. Het siliconen telefoonhoesje moet ook regelmatig worden afgespoeld. Als het vuil de tijd heeft om in het oppervlak te "plakken", is het niet mogelijk om het volledig schoon te maken.
  5. Lederen etuis, de meest voorkomende, kunnen op een vergelijkbare manier worden schoongehouden. U moet de behuizing van de telefoon verwijderen en het oppervlak vervolgens reinigen met een zachte doek die is bevochtigd met water en milde zeep.
  6. Het is ook toegestaan om speciale producten te gebruiken voor het reinigen van leermaterialen. Gebruik in geen geval milieuvriendelijke producten die alcohol, was of kerosine bevatten.
  7. Nadat ze op het oppervlak zijn aangebracht, begint de huid te harden en barst vervolgens. Om ervoor te zorgen dat de leren tas langer meegaat, moeten enkele voorzorgsmaatregelen worden genomen. Stel de telefoon niet bloot aan direct zonlicht, vocht of oververhitting.
  8. Vermijd vettige stoffen en make-upproducten in de buurt - deze kunnen huidverkleuring veroorzaken.

Zoals je kunt zien, zijn de regels voor het onderhoud van je telefoon niet al te ingewikkeld. Vergeet niet om de behuizing regelmatig schoon te maken. Als het altijd veilig is, zal het je telefoon goed beschermen.

Aanbevolen: