Hoe Psp . Schoon Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Psp . Schoon Te Maken
Hoe Psp . Schoon Te Maken

Video: Hoe Psp . Schoon Te Maken

Video: Hoe Psp . Schoon Te Maken
Video: Do this if your PSP is 2nd hand! (Cleaning PSP 1003) 2024, Mei
Anonim

Als je goed voor je PSP zorgt, gaat hij lang mee en behoudt hij zijn representatieve uiterlijk. Hoewel er na een paar uur gebruik van het apparaat vingerafdrukken en verschillende vegen achterblijven op het gehele glanzende oppervlak en na een tijdje verschijnen er allerlei soorten krassen.

Hoe psp. schoon te maken
Hoe psp. schoon te maken

Noodzakelijk

  • - microvezelstof;
  • - make-up of kunstpenseel;
  • - kleine vierkante schroevendraaier;
  • - krasverwijderaar.

instructies:

Stap 1

Om je settopbox te reinigen van vlekken en vlekken, kun je een microvezeldoek gebruiken, die zonder veel moeite alle vingerafdrukken van het gehele glanzende oppervlak van het apparaat wegveegt. Veeg de console nooit af met een gewone doek of tissue, aangezien er microkrasjes en schaafwonden kunnen ontstaan.

Stap 2

Besteed speciale aandacht aan het display, aangezien bijna elke aanraking van ruw materiaal een kras kan achterlaten. De beste manier om het scherm schoon te maken is met een brillendoekje of microvezeldoekje. Probeer het scherm zo min mogelijk aan te raken, omdat het glas na verloop van tijd troebel begint te worden en vet moeilijk weg te vegen wordt.

Stap 3

Gebruik bij het reinigen van het display nooit gels of zalven om krassen te verwijderen. Ze zijn alleen geschikt voor de behuizing van het apparaat zelf en helpen alleen kleine beschadigingen te verdoezelen. Na verloop van tijd zullen de krassen weer verschijnen.

Stap 4

Vroeg of laat begint zich stof op te hopen onder het consolescherm. Als je besluit de settopbox uit elkaar te halen en het scherm schoon te maken, doe dit dan heel voorzichtig. Gebruik een kleine vierkante schroevendraaier om te demonteren. Schoonmaken doe je het beste in de badkamer, waar het minste stof is. Download gedetailleerde instructies voor het demonteren van de settopbox en volg deze strikt op.

Stap 5

De beste manier om het plastic oppervlak van de PSP schoon te maken, is een make-up- of schilderborstel. Probeer de matrix zelf niet aan te raken, want de kans is groot dat u sporen achterlaat die u nooit meer kunt schoonmaken. Het is raadzaam om de consoleknoppen ook met een borstel schoon te maken.

Aanbevolen: