Hoe PDA-gegevens Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe PDA-gegevens Te Herstellen
Hoe PDA-gegevens Te Herstellen

Video: Hoe PDA-gegevens Te Herstellen

Video: Hoe PDA-gegevens Te Herstellen
Video: Hoe plastic hellingen op ramen te maken 2024, April
Anonim

Vanwege de verscheidenheid aan ingebouwde functies zijn pocket personal computers (PDA's) de afgelopen jaren wijdverbreid onder verschillende categorieën mensen. Soms leidt deze functionaliteit echter tot een verhoogde gevoeligheid en kwetsbaarheid van het apparaat, wat leidt tot gegevensverlies, dat vrij moeilijk te herstellen kan zijn.

Hoe PDA-gegevens te herstellen
Hoe PDA-gegevens te herstellen

instructies:

Stap 1

Het herstellen van PDA-gegevens is een complex proces dat van de gebruiker niet alleen uitgebreide kennis van het apparaat van een zakcomputer vereist, maar op zijn minst een beetje praktische ervaring op dit gebied. Informatie op de PDA kan worden opgeslagen op een extern medium - een USB-flashstation, of in het interne geheugen. In het eerste geval kunt u gegevens herstellen door eenvoudig een geheugenkaart van een PDA op een computer aan te sluiten en een van de gespecialiseerde programma's te gebruiken. Er zijn twee manieren om de vereiste informatie uit het interne geheugen te halen.

Stap 2

De eerste methode kan radicaal worden genoemd, omdat deze bestaat uit het desolderen van het geheugencircuit en het verbinden met het werkbord van een ander apparaat. Naast het belangrijkste voordeel - efficiëntie, heeft deze methode ook aanzienlijke nadelen. Ten eerste is dit de complexiteit en bewerkelijkheid van de methode, en ten tweede de mogelijkheid om het (native) moederbord te beschadigen, waarna het apparaat niet meer normaal en volledig kan functioneren, of erger nog, het wordt absoluut ongeschikt voor de volgende operatie.

Stap 3

De tweede methode wordt als handiger en veiliger beschouwd voor een PDA, omdat de essentie niet ligt in het werken met de "binnenkant" van een minicomputer, maar in het verkrijgen van toegang tot het interne geheugen. Als u deze methode gebruikt, moet u eerst naar de interne mappen gaan, wat u kunt doen met behulp van de driver die bij de PDA zelf is geleverd.

Stap 4

Zoals u weet, wordt een zakcomputer niet herkend als een aparte schijf op een computer. Dit leidt er voornamelijk toe dat de programma's die worden gebruikt voor gegevensherstel de PDA zelf of de inhoud ervan niet zullen zien. De oplossing voor dit probleem is het programma Softick Card Export II, dat de PDA als een standaard mobiel apparaat beschouwt en er een aparte letter aan toekent in het menu "Deze computer". Nadat u toegang hebt gekregen tot de inhoud van de PDA, kunt u veilig elk computerprogramma gebruiken om gegevens te herstellen.

Aanbevolen: