Hoe De Locatie Van De Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Locatie Van De Telefoon Te Achterhalen?
Hoe De Locatie Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe De Locatie Van De Telefoon Te Achterhalen?
Video: Achterhaal waar iemand is geweest, apple|| Lifechanging location hack || Iphone locatie hack || hack 2024, Mei
Anonim

Mobiele operators hebben informatie over de locatie van telefoons. Er zijn echter wettelijke beperkingen ten aanzien van wie en onder welke omstandigheden deze informatie toegankelijk is.

Hoe de locatie van de telefoon te achterhalen?
Hoe de locatie van de telefoon te achterhalen?

Het is nodig

  • - documenten voor een mobiele telefoon;
  • - IMEI

instructies:

Stap 1

Om informatie over de locatie van de telefoon van een andere persoon rechtstreeks van de operator te ontvangen, kunt u een speciale betaalde service aansluiten. Megafon biedt bijvoorbeeld een dienst met de naam "Volgen" aan en een soortgelijke dienst van MTS heet "Zoeken". Het bijzondere van deze dienst is dat om verbinding te maken, het noodzakelijk is om (eenmalig) de toestemming van de abonnee te verkrijgen. Zodra hij bevestigt dat hij akkoord gaat met de overdracht van gegevens over zijn locatie, kunt u op elk moment, door een verzoek aan de operator te sturen, onmiddellijk achterhalen waar de telefoon van de persoon in wie u geïnteresseerd bent zich bevindt.

Stap 2

Als u de locatie wilt weten van uw eigen telefoon die van u is gestolen, is een verzoek van de politie vereist om dergelijke informatie van de mobiele operator te verkrijgen. Dus als je telefoon is gestolen, ga je, nadat je alle cheques en documenten hebt verzameld, naar de politie, precies in het gebied waar je hem bent kwijtgeraakt. Daar schrijf je een verklaring van diefstal, waarin je je telefoon uitgebreid omschrijft en het IMEI aangeeft. IMEI (International Mobile Equipment Identity) is het unieke vijftiencijferige nummer van uw telefoon dat op de doos moet worden geschreven. Het is door IMEI dat uw telefoon kan worden gevonden, want welke simkaart er ook in het apparaat zit, deze verzendt altijd zijn IMEI naar het netwerk. Verder sturen medewerkers van de bevoegde autoriteiten zelfstandig een verzoek naar de mobiele operator en ontvangen vervolgens informatie over de locatie van de telefoon.

Stap 3

Eerlijkheidshalve moet worden opgemerkt dat politieagenten niet altijd vragen naar mobiele operators sturen en op hun beurt niet altijd informatie verstrekken, zelfs niet in antwoord op gerichte vragen. We kunnen alleen maar hopen dat de situatie in de loop van de tijd zal verbeteren. Daarnaast zal de politie nooit een verzoek sturen naar de telefoniste als je simpelweg je telefoon bent kwijtgeraakt, en niet bent kwijtgeraakt door diefstal of andere criminele handelingen.

Aanbevolen: