Hoe U De Locatie Van Een MTS-abonnee Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U De Locatie Van Een MTS-abonnee Kunt Achterhalen
Hoe U De Locatie Van Een MTS-abonnee Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Locatie Van Een MTS-abonnee Kunt Achterhalen

Video: Hoe U De Locatie Van Een MTS-abonnee Kunt Achterhalen
Video: How to track anyone's phone location without them knowing! This was used on me😱 2024, April
Anonim

Mobiele operator MTS biedt zijn abonnees een handige zoekservice voor mensen. Deze dienst is gebaseerd op het bepalen van de locatie van de abonnee met behulp van een locatiegebaseerde dienst (LBS-dienst is een soort dienst gebaseerd op het bepalen van de huidige locatie van de mobiele telefoon van de gebruiker). Er zijn verschillende mogelijkheden om de locatie van een MTS-client te bepalen.

Hoe u de locatie van een MTS-abonnee kunt achterhalen
Hoe u de locatie van een MTS-abonnee kunt achterhalen

Het is nodig

Telefoon aangesloten op MTS

instructies:

Stap 1

De Locator-service maakt het mogelijk om abonnees van de MTS- en Megafon-netwerken te vinden - uiteraard alleen met hun toestemming. Om mensen uit te nodigen om deel te nemen aan de zoekservice, moet u een sms-bericht (gratis) met de naam en het nummer van de persoon sturen naar 6677. Hij ontvangt een uitnodiging en, als er toestemming wordt gegeven, de persoon die de sms heeft verzonden ontvangt het adres van het geschatte verblijf van de abonnee.

De registratie wordt eenmalig uitgevoerd. Om daarna te weten waar de persoon is, stuur je een sms-bericht naar 6677 met het woord "WAAR" en de naam van de persoon wiens locatie je moet weten. Eén aanvraag kost 10 roebel.

Stap 2

Dankzij de dienst 'Begeleid Kind' weten ouders snel waar hun kinderen zijn. Als je een kindertelefoon bij je hebt, moet je een sms-bericht (gratis) met de tekst "MAMA" of "DADDY" naar 7788 sturen en vervolgens de instructies van het systeem volgen. Daarna krijgen ouders de mogelijkheid om de locatie van hun kind te achterhalen met behulp van informatie in sms-berichten, en hem ook op een kaart te zien. De eerste twee weken van het gebruik van de dienst worden niet in rekening gebracht. Dan is de maandelijkse vergoeding 50 roebel. Verzoeken om de locatie van een kind te bepalen - onbeperkt voor drie gezinsleden, voor andere gezinsleden - 5 roebel per verzoek.

Stap 3

De manager kan de dienst Mobile Employees gebruiken door een applicatie naar de persoonlijke manager van MTS te sturen met een lijst met namen van medewerkers en zakelijke telefoonnummers die moeten worden verbonden met het uniforme systeem. Hiermee kunnen de verplaatsingen van werknemers en het transport van het bedrijf worden gevolgd via mobiele telefoons en apparatuur met GPS-functie. De vergoeding voor de dienst "Mobiele medewerkers" is inbegrepen in de maandelijkse zakelijke servicefactuur. Een afzonderlijk persoonlijk account maakt het mogelijk om de economische efficiëntie van het gebruik van de service te zien.

Aanbevolen: